AŞUWA.mirzabey66
Hectopat
Nikah yapılabilir sorun yok, devamke.
Merhaba sevgili Sosyal üyesi. Herhangi bir insanın ailesi çomar olabilir. Çomarın kelime anlamı "çağdaş olmayan" şeklinde de nitelendirilebilir. Sonuç olarak çomar bir hakaret değildir. Tanımdır ve doğru yerde kullanıldığı sürece haklılık payı %100'e yakındır. İyi forumlar.Bir insanın ailesine çomar demesini eleştiriyorum ve gülücük atıyorsun.
Merhaba sevgili Sosyal üyesi. Herhangi bir insanın ailesi çomar olabilir. Çomarın kelime anlamı "çağdaş olmayan" şeklinde de nitelendirilebilir. Sonuç olarak çomar bir hakaret değildir. Tanımdır ve doğru yerde kullanıldığı sürece haklılık payı %100'e yakındır. İyi forumlar.
Ateist olduğunu açıklamak zorunda değilsiniz.Selamlar hocalarım, kusura bakmayın bu tür şeyler bu foruma pek yakışmaz ama başka sorabileceğim yer yok. Öncelikle bana cevap verecek hocalarım, lütfen Müslüman olanlar cevap versin. Yeni bir ilişkim oldu, kız arkadaşımın ateist olduğunu öğrendim ve ben abdestinde namazında bir insanım. İlişkilerimde her zaman ciddi olduğumu karşımdakine dile getiririm. Benim Alevi, Sünni, dinsiz, her tür yakın arkadaşım var hepsi de çok iyi insanlar ama konu sevgililiğe gelince bir türlü kızı sevemiyorum. Bide diğer yandan bakarsak ilişki ciddiye giderse evlenemiyorum da. Ailem dinsiz biri ile birlikte olmamı istemiyorlar ama Müslüman birisiyle olursam (nasıl biri olduğu fark etmez) arkamda duruyor ve destekliyorlar. Kafam çok karışık dini Müslüman olan arkadaşlar bana akıl verebilir mi?
Sen daha birey olamamışsın.Ailem dinsiz biri ile birlikte olmamı istemiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.