Kız sorunu

189454

Kilopat
Katılım
4 Kasım 2017
Mesajlar
5.532
Çözümler
6
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar dilerim. Benim sevdiğim bir kız vardı, biz bununla bir süre arkadaş olduk. Daha sonra sebepsiz ve durduk yere arkadaş olmak istemediğini söyledi. Sizce şansımı tekrar deneyip mesaj atmalı mıyım, yoksa "unut gitsin" mi diyorsunuz? Unutacaksam nasıl kısa sürede unutabilirim?

Not: Normalde böyle bir konu açmazdım, fakat birilerinden akıl almaya ihtiyacım var. Böyle bir konu açıp size rahatsızlık verdiysem affola!
 
Unut gitsin kesinlikle. Kısa sürede unutmak istiyorsanız öfkenize gömmeniz lazım. Eğer mazoşist değilseniz veya sinirlenmek için yer aramıyorsanız zaten kısa süre sonra unutursunuz.
 
En azından nedenini sor. Ne olmuş ki aniden konuşmak istememiş. Eğer nedeni saçmaysa en azından unutup boş vermek kolay olur.
 
Sebepsiz yere çekip giden insanı en kısa zamanda unutmaya bak. Bir saniyeni bile boşa harcama bu insanlar için. Ben senin yerinde olsam tamamen silerdim.
 
Kızı seviyorsan yani bir şey hissediyorsan bence bir neden böyle oldu diye sorman lazım ama eğer önemsiz biri ise boş ver kızlar böyle.

En azından nedenini sor. Ne olmuş ki aniden konuşmak istememiş. Eğer nedeni saçmaysa en azından unutup boş vermek kolay olur.

Ben sormazdım, çünkü şöyle düşünün:

Gerçekten bir sebebi olsa söylerdi, söylemediyse bize ne. Böyle durumlarda kızı kovalarsanız o kaçmaya devam eder. Bırakacaksınız sadece o kadar. Kısa vadede olmasa da uzun vadede en baştan boş vermenin faydalarını görüyorsunuz.
 
İlk başta nedenini sorduğumda "Herhangi bir sebebi yok" demişti. Kız benimle aynı sınıfta, aynı etüt salonunda (1 masa ötemde).
 

Geri
Yukarı