Kız tarafından reddedilmek

KanserDoxus

Hectopat
Sevdiğim hoşlandiğım bir kıza açıldım.. Tip olarak hiç bir sıkıntım yok tabii her şey tıp değil. Kötü huylarım alışkanlıklarım da yoktur. Kızın verdiği cevap " arkadaş olarak görüyorum." Birini kolay kolay seven bir insan değilim yani bu başkaydı. Günlerdir kafayı yemek üzereyim. Görünce bile yolumu değiştiriyorum bakamıyorum suratına.

Selam, bu olayın tamamını bilmeden ve özüne inmeden konuşacağım sayın yazar. Yanlış insanlar için doğru zamanlarda üzülüyorsun. Arkadaş kalmak istediyse bu açıdan yaklaşmaya çalış, korkma, açılmak için cesaret göstermişsin eskisine çevirme cesaretinde olsun. Eğer onun için tiyatral bir bahaneyse arkadaş olarak kalmak, bırak o seni görünce yolunu değiştirsin. Çünkü burada utanması gereken kişi sen değil o oluyor. Sen kendine en büyük iyiliği yaptın, kafanda varolan tüm soru işaretlerini sildin. Evet belki üzüntüyle sonuçlandı ancak hayatta tecrübe edindikçe olman gereken insana daha çok yaklaşıyorsun. Ve istediğin insana daha çok yaklaşıyorsun. Umarım kırgınlığını atlatır ve insan gibi hissetmeye tekrar başlarsın. Cesaretin için tebrikler.

Dostum üzülemeni istemem ancak bu zamanda sevmenin hiç bir asaleti yok.
Bende zamanında delicesine sevdim hatta inanır mısın 7 seneyi deviriyorum 15 gün sonra...
ilk günkü gibiyim.
Ona yazdığım mektupları,şiirleri elleriyle Yırttı.
kendi ellerimle yaptığım kolye ve hediyeleri,aldığım hediyeleri yaktı evimin önüne bıraktı gitti.
o beni sevmiyordu ben ona güzel süprizler yapıyordum
Daha fazla bağlanmadan,acı çekmeden kızdan umudu çek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı