Kızlar en çok neye önem verir?

Aslında tipim gayet iyi ama... Boy olmayınca her şeyi çöp ediyor... Ama dediğim gibi tipimde sorun yok..
Çünkü boy olmayınca bir kız sana erkek değilde çocuk muamelesi yapıyor. Karşıma çıkan bütün kızlar böyleydi..
Gerçekten ciddiyim eminim görmüşsünüzdür. Kızlar boyu kısa erkekleri ciddiye almazlar, takmazlar..Sorun sanırım bu. E n'apalım artık 30 yaşını beklerim
Kızlar boya ve boyuna önem verirler, tabi ne tür kız istiyorsun bilemem 🤪
Kardeşim 20'li kızlar değil bunlar daha neyin boyuna önem verebilirler ki...

Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı. Yani hiçbir ilişkim olmadı karşı cinsle. Sizce hala erken mi yoksa bir kız arkadaşım olmalı mı? Sizce kızlar en çok neye önem verir?
Kız veya erkek şuna şuna bakar diye genelleme yapamayız. Kız arkadaş edinmek için edinme, her şeyin bir zamanı var, karşındaki insan sırf dişi diye ekstradan çaba sarf edersen mutsuz olursun. Her şeyi zamana bırak, olası bir karşılaşma durumunda ortak bir noktanızın olduğunu farkettiğinizde önce arkadaş olur ardından ilişki kurmaya başlarsınız. Bende 20 yaşındayım, bu zamana kadar hiçbir çaba sarf etmedim ve hiçbir sevgilimde olmadı. Hayatıma katılmak isteyen bir kız olursa kişiliğine ve yüreğinin güzelliğine göre kabul ederim fakat hiçbir şekilde ekstra bir çaba sarf etmem.

Kızlar boya, kiloya, paraya bakarmış, kızlar hakkında o kadar yanlış bilgileri nereden aldınız şaşırıyorum.
Arkadaşlar böyle genelleme yapmayın, kızlar da insandır, boya, kiloya, paraya bakan da var ama çoğunluk yeteneğe bakar, sorumluluk sahibi olmasına bakar, yaratıcılığına bakar, saygılı olmasına bakar, daha ne diyeyim bilemedim artık, vah benim zavallı ülkemin insanları vah.

Çok basit. 18-25 e kadar öncelik olarak tip sonra paraya bakıyorlar. Yaş ilerledikçe para ve kariyer daha ön plana çıkıyor. Gençlik yıllarında kim ne derse desin tipe bakıyorlar. Paranda varsa bal kaymak oluyor.

Kızlar boya, kiloya, paraya bakarmış, kızlar hakkında o kadar yanlış bilgileri nereden aldınız şaşırıyorum.
Arkadaşlar böyle genelleme yapmayın, kızlar da insandır, boya, kiloya, paraya bakan da var ama çoğunluk yeteneğe bakar, sorumluluk sahibi olmasına bakar, yaratıcılığına bakar, saygılı olmasına bakar, daha ne diyeyim bilemedim artık, vah benim zavallı ülkemin insanları vah.
Sen galiba kızsın. Ajan var burda... 😜😜😜
Ooooohhh bir de kas girdi işin içine. Ne güzel ne güzel... Sanırım ben kız arkadaşı burak kızları unutsam iyi olur...

Hitabet becerin varsa, ağzın laf yapıyorsa, zeki ve espritüel bir insan isen, hiçbir konuda çekingen değil tam anlamıyla girişkensen, senin için hangi tavlama yolunun doğru olduğunu kendin bulabiliyorsan, zengin veya yakışıklı olmana gerek kalmadan sevgilin olur.
Bu saydıklarımdan hiçbiri yoksa veya birazı var ise, aynı zamanda genelgeçer bir yakışıklılığa sahipsen sevgilin olur.
Bu saydıklarımdan hiçbiri yoksa veya birazı var ise, ama yakışıklı değilsen, onun yerine zenginsen sevgilin olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı