Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar?

@Silinen üye hayırlı olsun dostum. Ben daha kızlarla zor konuşuyorum. Yani sevgilimin olması imkansız gibi. Reddedilmekten korkuyorum. Kıza gidip çıkma teklifi ettikten sonra kabul etmeyip üstüne herkese yayması beni bu işten soğutuyor. Halbuki benimde sevgilim olsa hiç fena olmazdı ama bu konuda çok acemiyim. Daha kat edecek çok yolum var. Tavsiyelerinizi esirgemeyin bu aciz kardeşinizden.

Kardeş moralini bozmak istemem ama dost acı söyler :kararsız:. Bu işte bir iş var gibi geldi bana. Kız önce sana küfür ediyor tipsiz falan diyor sonra çıkma teklifi ediyor çok şüpheli hareketleri var. Kendi kendisi ile çelişiyor. Bence sen biraz dikkatli davran. Ben biraz paranoyağım :).

Ben hiç düzgün birine denk gelmedim. Hepsi şekilci tipler. Cahillik, şekilcilik, sigara, club'tan başka bir şey bilmiyorlar.
İçki zaten onlar için çok havalı... Bu tip konuları görünce gördüklerim aklıma geliyor.

17 yaşında böyle bir olay yok. Sigara ve içki içen, arsız tiplerden hoşlanma eğilimleri var.

Malesef ki ülkemizde bu şekilde sigara, içki tarzı ne biliyim genel olarak serserilik seven kız çok fazla. Ama unutma ki toplumda gayet aklı başında kızlar da mevcut. Öyle club'mış, barmış takılan serserilik yapılan kızlar da bana bakmıyor diye üzülmeyin..

1. Adım: Saç şeklinizi böyle yapın.

Eki Görüntüle 149963

2. Adım: Giyim tarzınız böyle olsun.

Eki Görüntüle 149960

3: Adım: Elinizde cuğara, Arsız Bela, Koray Avcı tarzı kişilerin şarkılarını bağıra bağıra söyleyin.

4: Adım: Sincanlı Oturuşuyla Facebook'a fotoğraf atın.

Eki Görüntüle 149962

5: Adım: Facebook'da fotoğraf ve gönderileriniz 100 üstü beğeni alsın.

6. Adım: Yoldan geçen birine 15 kişiyle birlikte sataşın ama asla tek sataşmayın çünkü dayak yersiniz.

Miyşın Kompleytıt

Eki Görüntüle 149965
Oturduğum yerin yakınlarında doğulular çokça var ve bunu bizzat gördüm. Görünce inanamadım, bu resimdeki kızdan daha güzeli bunun gibi bir kertenkelenin yanındaydı.
Tam bir üzülme almıştı ki beni kaybedenin o kız olduğunu düşününce vazgeçtim üzülmekten.

Malesef ki ülkemizde bu şekilde sigara, içki tarzı ne biliyim genel olarak serserilik seven kız çok fazla. Ama unutma ki toplumda gayet aklı başında kızlar da mevcut. Öyle club'mış, barmış takılan serserilik yapılan kızlar da bana bakmıyor diye üzülmeyin..
O kızları isteyen kim ki :) Ben normal çok güzel olmayan, zeki olan arıyorum ama hala arıyorum 5 6 yıldır boştayım :p Üniversitede
aklı başında birini bulmak ana hedeflerimden biri.

Türk dizilerine dönmüş abi vallahi :D İlk sevdiğin kız yok diyo başkasıyla çıkıyon. Sonra o çıktığın aldatıyor seni. Sana red çeken kızla onun gözü önünde öpüşüyorsunuz. İlginç. Kardeşim bence sen çok safsın.(kötü mana değil. temizlik olarak). Bende senin gibiydim inan bak. İlk işim'de kız beni her lafıyla kandırır. Yalanı olsa bile inandırıdı. Aşırı tecrübesi vardı. Sonuç benim sınıf'ta kalmam la bitti. Sana diyeceğim tek şey kendini ilişkiye çok kaptırma ve çok değer verme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı