Kızların geneli tip olarak erkeklerden daha güzel

Erkeklerin suratlar orantısız. Burun karga gibi çoğunun.
Gözlemlediğin kızlar genelde minyon tipliler herhalde. Beden küçüldükçe uzuvlar, yüz hatları da küçülüyor mecburen. Karga burunlu çok kız var. Yeterince gezmemişsin muhtemelen. Gözlemleri sosyal medyadaki milyon tane filtreli, makyajlı fotoğraflardan yapıyorsan zaten baştan hatalı.

Bana arada geliyor ve sıkıntı yok. Güzel olan güzeldir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Femboylar gerçek erkeklerin yüreğinde kanayan bir yaradır.

Bizim erkek milletinin geneli evleneceği kadını uçkuru ile seçtiği için yakışıklı ve güzel sıfatlarına uyan birey bulmak nadir bir durum.

Gördüğüm 10 kızdan 2 tanesi geçer not alıyor, onlar da "kalçaları veya memeleri" yüzünden çekici gözüküyor "güzel" olduğu için değil.

Güzellik göreceli bir kavram, cinsellik uğruna her kukusu olana güzel demeyin.

Benim gördüğüm kadarıyla kızlar tipe erkekler kadar önem vermiyor. Tamam erkek olduğum için bana öyle gelebiliyor ama yakışıklı erkek dediğin bellidir mesela kıvanç tatlıtuğ , henry cavill vs. Ama bakıyorum kız tanrıça gibi yanındaki erkek maymundan hallice normalde çok yakışıklı bir erkeğin yanında çirkin kız hiç göremezsin ya da nadirdir ama güzel kız çirkin erkek birlikteliği çok gördüm.

Makyaj + kişisel bakım + estetik, kızların doğal olarak böyle bir üstünlüğü yok ama tip olayına erkeklerden daha fazla takılıp bunun üstüne düşüyorlar her 3 kızdan 1inin mutlaka burun estetiği var, kilolarına vücutlarına özen gösteriyorlar bizim gibi değiller yani normal bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı