Kızlarla nasıl sosyalleşilir?

Çoğu zaman da bu çabayı çok boş ve gereksiz buluyorum, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama nedense hep "Konuşsam ne olacak, konuşmasam ne?" kafasındayım. Yani ben biri ile görüşmek için çabalayacağım sanki karşımdaki Queen'miş gibi, ama karşımdaki aynı çabayı sarf etmeyecek veya umrunda olmayacak. Her iki cins için de geçerli bu arada, sadece erkekler çabalıyor falan demiyorum.

Arkadaşlar ille de sevgili bulma anlamında sevgili bulma tavsiyesi verdiğimi düşünmenize gerek yok. Sırf arkadaş kalıp takılmak için bile ekonomik durumun iyi olması gerek, çünkü 2 kahve içelim desen hesap 50 TL gelecek.
Alman hesabı ödenir, ya da parası olan öder, hesap olayı basit hocam, kahve değil de çay içersin.

Arkadaşlar ille de sevgili bulma anlamında tavsiye verdiğimi düşünmenize gerek yok. Sırf arkadaş kalıp takılmak için bile ekonomik durumun iyi olması gerek, çünkü 2 kahve içelim desen hesap 50 TL gelecek.
Hesabı ödeme zorunluluğun yok? Dediğin gibi paraya tapan birisiyse ve hesabı öde diye senin ağzının içine bakıyorsa ondan hayır gelmez zaten. Gerçek arkadaş, hesap kavgası yapar. :)

Arkadaşlar ille de sevgili bulma anlamında tavsiye verdiğimi düşünmenize gerek yok. Sırf arkadaş kalıp takılmak için bile ekonomik durumun iyi olması gerek, çünkü 2 kahve içelim desen hesap 50 TL gelecek.
Kusura bakmayın ama arkadaş olan eğer paranızın olmadığını biliyorsa devlet çay bahçesinde 1 tl'ye çay içip kendi çayını da öder yani.

Hesabı ödeme zorunluluğun yok? Dediğin gibi paraya tapan birisiyse ve hesabı öde diye senin ağzının içine bakıyorsa ondan hayır gelmez zaten. Gerçek arkadaş, hesap kavgası yapar. :)
Hocam kimi erkekte direkt sanki sorumlulukmuş gibi direkt hesabı öder. Kızın ben öderim demesine vakit bile kalmaz. O daha da kötü.

Türk kızı kadar lanet kızlar tanımadım. Takıldığım bir kız vardı, devamlı para istiyor benden. Defalarca göndermiştim. Bugün göndermiyince baktım engellemiş. Yüzde 90'ı şerefsız, çıkarcı Türk kızlarının.
Daha bugün uygunsuz üslup cezası aldım yoksa yazacağım şeyleri biliyorum sana da neyse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı