Kızlarla sevgili olma rehberi (çok kolay)

Dosya Ekleri

  • İnanBilmiyorum.png
    İnanBilmiyorum.png
    510,9 KB · Görüntüleme: 21
Maalesef katılmıyorum. Bunları yazmanız beni şaşırttı hocam.

Neden katılmadığınızı belirtirseniz benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Fikrinizi öğrenmek isterim.
 
Neden katılmadığınızı belirtirseniz benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Fikrinizi öğrenmek isterim.

Tabii ki. Bizzat konudaki maddeleri yorumlayacağım, siz de kendi fikirleriniz ve benim fikirlerinizi karşılaştırabilirsiniz. Her şeyden önce belirtmem gerekir ki buradaki maddelerin bazıları belki de çoğu mutlak doğru veya mutlak yanlış değil.

1) Kötü davranın:
Kızlar, kendilerine kötü davranan erkekleri sever.

İlk madde bunlardan biri. Bu tarz kadınlar var, refah düzeyi nispeten daha düşük olan bölgelerde veya çok sağlıklı bir ailede yetişmemiş kadınlar vs. arasında daha yaygın. Ancak ben bu kadınları zaman kaybı olarak buluyorum, gençliğim zamanında bu tarz kadınlardan birisiyle flörtleşiyordum, ancak iyi ki de flörtten öte gitmemiş desem yeridir. Onlara kötü davranarak bazı kişiler olmayan erkeklikleriyle böbürlenebilirler. Bu tarz kadınlar çevrenizde olsa bile onlarla yakınlaşmaya çalışmanızı tavsiye etmem, şahsi fikrim vakit kaybı olduğu yönündedir. Her zaman en iyi versiyonunuz olmanız gereken kadınları tercih edin. Ve bu tarz kadınların kendilerine öküzlük edecek erkeği kıçından tekmeleyecek kadar da kendilerine öz saygıları var.

2) Başka kızlarla da konuşun:
Bu sayede sevdiğiniz kız sizi kıskanacaktır. Ayrıca eğer onunla sevgili olamazsanız, konuştuğunuz diğer kızlardan birisi ile sevgili olmayı deneyebilirsiniz.

Sevgiliniz var iken, başka kızlarla flörtleşmek bildiğin aldatmaktır. Bunun yerine onun kuyruğu olmazsanız, etrafında uydu gibi fıldır fıldır olmadığınız, karşınızdakini "hayatınızın anlamı" yapmadığınız, kendinize saygınız ve her şeyden önce gelen idealleriniz olduğu sürece, kısaca ayakları yere sağlam basan, tek başına yetebilen bir insansanız bu sinyali zaten kendiliğinden verirsiniz.
Bir kadın hayatında eksiklikler olan bir erkeğe tamamlayıcı rolü gösterme sorumluluğunu almak istemez, hiçbir zaman da almaz. Kadınlar hayatı halihazırda tamamlanmış erkeğin yoldaşı olmayı tercih ederler.

3) Kaba olun:
Kızlar, kibar erkekleri sevmez.

1. madde için yazdıklarımın ana fikri geçerli.

4) Eğer size yazmıyorsa siz de ona yazmayın:
Kızlar, peşinden koşan erkekleri sevmez.

Bu madde doğru.

5) Görmezden gelin:
Kızlar, kendileri ile ilgilenen erkekleri sevmez.

Yanlış. Kadınlar için ilginin çok önemli olduğunu aşağıda alıntılayacağım eski bir mesajımdan anlayabilirsiniz. Ben orada seks üzerinden örneklendirmişim fakat aynı şey ilişkiler, duygusal yatırım konularında da geçerli. Karşınızdaki kadın fahişe değilse, onunla ilgilenmeniz şart.

Kadın-erkek ilişkileri arasında erkeğin akçesi sekstir, kadının ise ilgidir. Kadınların ilgi almadan seks yapmama, erkeğin ise (en azından maskülen erkeğin) seks yapmadan ilgilenmeme yönelimleri vardır.

Bu yönelimi delen kadın tipi seksi para karşılığı süren fahişelerdir (belki bu kategoriye fuckbuddy kadınlar da dahil edilebilir), erkek tarafında ise böyle uydu erkeklerdir. Fuckbuddy veya fahişe olan kadınlar ilgisiz seksi piyasaya sürer, uydu erkek ise sekssiz ilgiyi piyasaya sürer. Sonuç olarak kadınlarda bu işi para karşılığı yapan fahişeler ne ise, erkeklerde de uydular onlardır.

6) Yakışıklı olun:
Kızlar, yakışıklı erkekleri sever.

Bu da doğru. Bu maddede asıl sevdiğim detay, yakışıklı olunabileceğinin göstergesi olarak "olun" emir kipinin kullanılması. Her şeyin genetik ve hiçbir şeyin değiştirilemeyeceği konusunda kendini kandırmaya devam eden blackpill zavallıları bunu hiçbir zaman anlamayacak ama her neyse.
Bu maddeye katılıyorum, yakışıklı doğulur ancak aynı zamanda da olunur.

7) Türkçe kelimeler kullanmayın:
Elinizden geldiğince yabancı kelimeler kullanın. Kızlar bunun havalı olduğunu düşünür.

Bu çok saçma bir madde. Geçerliliği olan marjinal bir kadın tipi varsa 1. maddede anlattığım stereotiptir.

8) Başkalarına zorbalık yapın:
Kızlar, sizin havalı ve güçlü birisi olduğunuzu düşünür.

1. madde için yazdıklarımın ana fikri geçerli.

8) Kaslı olun:
Kızlar, kaslı ve güçlü erkekleri sever.

Çok kaslı olmanıza gerek yok ama genel olarak fit bir vücuda sahip olmanız yararınıza. G*tü göbeği salmış, düzenli olarak spor yapma konusunda (sadece spor yapma değil herhangi bir konuda) öz disiplin yoksunu erkeğin bir tarafı her zaman itici olur.
 
@bbiwy, genel olarak beni aslında az çok tanıdığınızı düşünüyorum. Çoğu konuda denk düşüyoruz ve kendi menfaatim, çıkarım üzerinden hareket ediyorum ve çıkarımımı da her zaman ona göre yapıyorum. Günümüz dünyasında bunu yapmak gerekiyor maalesef.
 
@Bbiwy, genel olarak beni aslında az çok tanıdığınızı düşünüyorum. Çoğu konuda denk düşüyoruz ve kendi menfaatim, çıkarım üzerinden hareket ediyorum ve çıkarımımı da her zaman ona göre yapıyorum

Siz de beni az çok tanıyorsunuzdur hocam. Evlilik beni yumuşattı desem yalan olmaz :), yine de herkesin hayat tecrübesine önem vermek önemlidir. Başkalarının deneyimlerinden yararlanamazsanız, objektif olamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı