Klavye, mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
10000

morf1nn

Centipat
Daha fazla  
Klavye için;
  • MCHOSE X75.
  • MCHOSE G75 Pro.
  • MCHOSE jet 75.
  • Ajazz AK820 Pro.
  • Darmoshark top75.
  • Aula F75 Max.
Bunların arasından hangisini almam daha mantıklı? (bütçe 3000-4000) kablosuz olması önemli %75 civarı olursa iyi olur.

Mouse için.
Logitech G PRO X Superlight 2
Bu fareyi düşündüm ama bütçemi aşıyor. Daha düşük fiyatlı 3000-4000 arası olursa daha iyi olur. Tutuşum relax claw gibi diyebilirim. Ellerim büyük.

Mouse pad için Klasse Longten veya Wraith.
(Bütçe 1000-2000)

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri 8k hz biri 1k hz ona rağmen aralarında baya fiyat farkı var 1k olan daha pahalı

Aynı fiyatlarda ona denk bir ürün yok mu hocam mchose güzel bir marka gibi geliyor mouseları nasıldır
Mchose kulaklık ve klavye konusunda iyi. O bütçedeki en iyi mouse kesinlikle Rawm Leviathan V4.

Peki lamzu maya x veya atk dragonfly a9 air hakkında bilginiz var mı
Bütçeniz Maya X e kadar çıkabiliyorsa çok iyi, onu tercih edebilirsiniz. Ben 4k bandı için Rawm Leviathan V4 önermiştim. Rawm Leviathan V4 varken a9 air a gerek yok. Çıkabilirseniz Maya X harika olur.

Bütçeniz Maya X e kadar çıkabiliyorsa çok iyi, onu tercih edebilirsiniz. Ben 4k bandı için Rawm Leviathan V4 önermiştim. Rawm Leviathan V4 varken a9 air a gerek yok. Çıkabilirseniz Maya X harika olur.
Yani o fiyata çıkmasam iyi olucak tabide başkada bulamadım ravm v4 te stokta yok yani mouse almayıp beklemem saçma olucak superligt ve maya x arasından hangisi yada 4-5-6 k civarlarına varsa başka bir seçenek onada bakabilirim

Rawm Leviathan V4 varken a9 air a gerek yok.
Bu kısımda kıyaslamayı neye göre yaptınız çözemedim hocam?
En başta hem şekilleri hem ağırlıkları farklı. Levi'nin donanım yönünde tek artısı optik encoder, ama bir yandan da eksileri var. Batarya süresi içindeki mcu ya rağmen çok çok düşük. Ayrıca sitesinde 150 saat yazmasına rağmen bir çok kişi o kadar bile dayanmadığını belirtiyor forumlarda.
İkincisi de driver. Tabi driver işi biraz öznel ama çoğu kişinin ATK'nın driverini daha çok beğeneceğini düşünüyorum.

Bana kalırsa biri varken diğeri gereksiz yorumu mantıksız kaçıyor biraz, dediğim gibi en başta şekil ve ağırlıkları çok farklı. Kimin eline hangisi uyuyorsa onu alması daha mantıklı.

En başta hem şekilleri hem ağırlıkları farklı. Levi'nin donanım yönünde tek artısı optik encoder, ama bir yandan da eksileri var. Batarya süresi içindeki mcu ya rağmen çok çok düşük. Ayrıca sitesinde 150 saat yazmasına rağmen bir çok kişi o kadar bile dayanmadığını belirtiyor forumlarda.
İkincisi de driver. Tabi driver işi biraz öznel ama çoğu kişinin ATK'nın driverini daha çok beğeneceğini düşünüyorum.

Bana kalırsa biri varken diğeri gereksiz yorumu mantıksız kaçıyor biraz, dediğim gibi en başta şekil ve ağırlıkları çok farklı. Kimin eline hangisi uyuyorsa onu alması daha

Bana kalırsa biri varken diğeri gereksiz yorumu mantıksız kaçıyor biraz, dediğim gibi en başta şekil ve ağırlıkları çok farklı. Kimin eline hangisi uyuyorsa onu alması daha mantıklı.
Relax claw ve gayet büyük bir elim var hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı