KMS-r@1n nedir?

• Konuyu başlatan Pmb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 5.690

Pmb

Decapat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayarcıya format attırdım. Şimdi virüs taraması yaptım 3 tane dosya dışında temiz. Bu dosyaları internetten aradı. Sanırım crack Windows yüklediği içinmiş. Adam bizden 100 TL aldı. İkinci format atışı bu ikisinde de yanlış yüklüyor. Dosyaları Malwarebytes ile sildim. Silmek yeterli mi yoksa yine format mı atmak lazım? (dosyaların ismi KMS-r@1n ve buna benzeyen 2 dosya daha vardı.)

Geçenlerde bilgisayarcıya format attırdım. Şimdi virüs taraması yaptım 3 tane dosya dışında temiz. Bu dosyaları internetten aradı. Sanırım crack Windows yüklediği içinmiş. Adam bizden 100 TL aldı. İkinci format atışı bu ikisinde de yanlış yüklüyor. Dosyaları Malwarebytes ile sildim. Silmek yeterli mi yoksa yine format mı atmak lazım? (dosyaların ismi KMS-r@1n ve buna benzeyen 2 dosya daha vardı.)

Hocam PC'niz KMS sunucularına bağlı şu anda. Yani PC'nizi KMSpico ile etkinleştirmiş.

En temizi format atıp kendiniz Rufus'dan USB belleğe yazdırarak Windows'u temiz kurulum yapmaktır.
Kolay işlem bende ilk başlarda korkuyordum ama yapılışı basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı