KMSpico ile etkinleştirilmiş Windows'un zararları nelerdir?

Aynen öyle.

Microsoft yetkilisinden alıntı:

"Microsoft Türkiye sayfamızda gördüğünüz fiyatlar, ülkedeki döviz kuru ve tabi olunan vergiler uygulandıktan sonra ortaya çıkan satış fiyatlarıdır. Microsoft Mağaza'da satılan ürünlerin fiyatlarının, bulundukları ülkelere ve uygulanan vergilendirme politikalaına göre değişiklik göstermesi bu sebeptendir. Mesajınızda bahsettiğiniz üzere, ürün anahtarları satıldığına dair reklam yapan açık artırma sitesi, çevrimiçi ilan veya başka bir çevrimiçi sayfa görürseniz, bu anahtarların çalındığına veya sahte olduğuna işaret eder. Bilgisayarınızda yüklü olan Windows'u etkinleştirmek için çalıntı veya sahte bir ürün anahtarı satın alırsanız, anahtar etkinleştirme için çalışmayabilir, başka bir bilgisayarda kullanılıyor olabilir veya anahtarın çalıntı olduğu bildirilmişse Microsoft tarafından daha sonra kullanılması engellenebilir.

Ayrıca, bahsi geçen kaynaklardan satın alınan lisansların geçerliliğini, sisteminize girmeden öğrenmeniz mümkün değildir. Bu sebepten dolayı, Microsoft olarak, dijital karşıdan yükleme işlemlerini sadece Microsoft Mağaza'dan yapmanızı tavsiye ederiz."

2.png

10 liraya mı ne aldım, kaç yıldır kullanıyorum bu şekilde, en ufak bir sorun yaşamadım. Yetkilinin amacı apaçık belli, mağazada satılan key'i 1900 liraya kitlemek. Ev ve bireysel kullanıcıysanız bu fahiş fiyatlara sakın almayın. Satıcılardaki key'ler iş görüyor fazlasıyla.

Bende bir ara kullanmıştım.Bilgisayarım boşta iken işlemci %100 kullanıyordu kmspico'dan kaynaklanıyordu.Sonrasında format attım düzeldi.
o kmspico'dan kaynaklanmaz bilgisayarınıza virüs bulaşmıştır, buyrun benim görev yöneticisi ekranım.(pubg indiriyorum, değerlerde oynama olabilir.)
Desktop Screenshot 2020.06.05 - 19.21.31.66.png

Yüzlerce var 5 örneği.
Emek hırsızlığı.
Sistemde yavaşlama (madencilik).
Kredi kartı bilgileri çalınması.
Kişisel bilgilerin çalınması.
Bunlar bir kısımı KMSpico ile etkin olan bir sistemde kredi kartınız değil her şeyiniz çalınır :).
peki bu kadar yıl boyunca neden ne hesabım ne de kartım çalındı?
16 yıldır korsan windows kullanırım memnunum.
ben de ancak banlanabilirsiniz. Önemli olan kms'yi düzgün yerden kurmak.

Yüzlerce var 5 örneği.
Emek hırsızlığı.
Sistemde yavaşlama (madencilik).
Kredi kartı bilgileri çalınması.
Kişisel bilgilerin çalınması.
Bunlar bir kısımı KMSpico ile etkin olan bir sistemde kredi kartınız değil her şeyiniz çalınır :).
BE
peki bu kadar yıl boyunca neden ne hesabım ne de kartım çalındı?

ben de ancak banlanabilirsiniz. Önemli olan kms'yi düzgün yerden kurmak.
Boyacıyım 1k veremem ben bir windowsa.

Aynen öyle.

Microsoft yetkilisinden alıntı:

"Microsoft Türkiye sayfamızda gördüğünüz fiyatlar, ülkedeki döviz kuru ve tabii olunan vergiler uygulandıktan sonra ortaya çıkan satış fiyatlarıdır. Microsoft mağaza'da satılan ürünlerin fiyatlarının, bulundukları ülkelere ve uygulanan vergilendirme politikalaına göre değişiklik göstermesi bu sebeptendir. Mesajınızda bahsettiğiniz üzere, ürün anahtarları satıldığına dair reklam yapan açık artırma sitesi, çevrimiçi ilan veya başka bir çevrimiçi sayfa görürseniz, bu anahtarların çalındığına veya sahte olduğuna işaret eder. Bilgisayarınızda yüklü olan Windows'u etkinleştirmek için çalıntı veya sahte bir ürün anahtarı satın alırsanız, anahtar etkinleştirme için çalışmayabilir, başka bir bilgisayarda kullanılıyor olabilir veya anahtarın çalıntı olduğu bildirilmişse Microsoft tarafından daha sonra kullanılması engellenebilir.

Ayrıca, bahsi geçen kaynaklardan satın alınan lisansların geçerliliğini, sisteminize girmeden öğrenmeniz mümkün değildir. Bu sebepten dolayı, Microsoft olarak, dijital karşıdan yükleme işlemlerini sadece Microsoft Mağaza'dan yapmanızı tavsiye ederiz."

Ucuz yapsın o zaman arkadaş 1000 TL ne demek 100-200 TL okey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı