D Deltunder Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım.
Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #2 Düzelir. Artı 12 Eksi Çözüm
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.624 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 26 Nisan 2021 #3 Deltunder dedi: Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 2 Eksi
Deltunder dedi: Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 26 Nisan 2021 #4 Evet gider. Artı 2 Eksi
arfyilmaz Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 167 26 Nisan 2021 #5 Bilgisayarcı da bilgisayarcıymış he yapıştırmış KMS'yu. İlkokula giderken ki anılarım aklıma geldi. Format için bilgisayarcıya giderdik antivirüs için bir dünya para alırdı her seferinde, 1 ay sonra süreniz sona erdi derdi bir de. Artı 0 Eksi
Bilgisayarcı da bilgisayarcıymış he yapıştırmış KMS'yu. İlkokula giderken ki anılarım aklıma geldi. Format için bilgisayarcıya giderdik antivirüs için bir dünya para alırdı her seferinde, 1 ay sonra süreniz sona erdi derdi bir de.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 26 Nisan 2021 #6 Deltunder dedi: Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Düzelir. Lisans almak istiyorsanız sağlam lisanstan alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Deltunder dedi: Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Düzelir. Lisans almak istiyorsanız sağlam lisanstan alabilirsiniz.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #7 Deltunder dedi: Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl anladın KMSpico ile yaptığını? Ben de öğrenmek istiyorum. Artı 0 Eksi
Deltunder dedi: Merhaba, bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico ile aktifleştirme yapmış. Temiz kurulum yaparsam düzelir mi? Deneme sürümünü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl anladın KMSpico ile yaptığını? Ben de öğrenmek istiyorum.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 26 Nisan 2021 #8 luanq dedi: Nasıl anladın KMSpico ile yaptığını? Ben de öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Komut istemine slmgr /xpr kodunu yaz. **** tarihinde sona erecek yazıyorsa KMS pico kullanılmıştır. Artı 0 Eksi
luanq dedi: Nasıl anladın KMSpico ile yaptığını? Ben de öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Komut istemine slmgr /xpr kodunu yaz. **** tarihinde sona erecek yazıyorsa KMS pico kullanılmıştır.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #9 YFK dedi: Komut istemine slmgr /xpr kodunu yaz. **** tarihinde sona erecek yazıyorsa KMS pico kullanılmıştır. Genişletmek için tıkla... KmsPiconun zararı var mı? Artı 0 Eksi
YFK dedi: Komut istemine slmgr /xpr kodunu yaz. **** tarihinde sona erecek yazıyorsa KMS pico kullanılmıştır. Genişletmek için tıkla... KmsPiconun zararı var mı?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 26 Nisan 2021 #10 luanq dedi: KMSpico'nun zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Artı 0 Eksi