KMSpico'dan nasıl kurtulunur?

Mağdur olduktan sonra önlem almanın anlamı yok. En kısa sürede format atıp uygun bir fiyata Key almanızı öneririm.

Hocam ben çocukluğumdan beri bilgisayarcıya format attırırdım. Herkes gibi onlarda yazılım ile hallediyorlardır. Babasının hayrına yapacak değil. Öyle olsa herkesin başı dertten kurtulmazdı.

Hocam ben çocukluğumdan beri bilgisayarcıya format attırırdım. Herkes gibi onlarda yazılım ile hallediyorlardır. Babasının hayrına yapacak değil. Öyle olsa herkesin başı dertten kurtulmazdı.
Güvende olduğunuzdan nasıl bu kadar eminsiniz? Birilerinin kendi çıkarları için bilgisayarınızın bir botnet olarak kullanmadığı ne malum? Hiçbir sistem güvenli değildir. Hele ki KMS olan bir sistem hiç güvende değildir.

Güvende olduğunuzdan nasıl bu kadar eminsiniz? Birilerinin kendi çıkarları için bilgisayarınızın bir botnet olarak kullanmadığı ne malum? Hiçbir sistem güvenli değildir. Hele ki KMS olan bir sistem hiç güvende değildir.

Kaspersky yazılımım var ve olağandışı bir şey gözlemlemedim. RAM%18 civarında işlemci %1 HDD ise boşta %1-%3 arasında internetim ise her zamanki gibi hocam. Haklısınız güvende olduğumu da iddia etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı