Şunu da bir dene.
Hocam ilk kurulum yaptığım zaman silmiştim zaten. Şu an KMS adlı ne çalışan program var ne de dosya.
Şunu da bir dene.
Sıkıntı?Hocam ilk kurulum yaptığım zaman silmiştim zaten. Şu an KMS adlı ne çalışan program var ne de dosya.
Mağdur olduktan sonra önlem almanın anlamı yok. En kısa sürede format atıp uygun bir fiyata key almanızı öneririm.Yok hocam alışveriş yapacak olsam kullanmam ama e-okula giriyorum TC gözüküyor. Bir sıkıntı olur mu acaba?
Sıkıntı?
Bu arada çalıştır>temp içindekileri sil. Yine çalıştır>%temp% içindekileri sil.
Mağdur olduktan sonra önlem almanın anlamı yok. En kısa sürede format atıp uygun bir fiyata Key almanızı öneririm.
Güvende olduğunuzdan nasıl bu kadar eminsiniz? Birilerinin kendi çıkarları için bilgisayarınızın bir botnet olarak kullanmadığı ne malum? Hiçbir sistem güvenli değildir. Hele ki KMS olan bir sistem hiç güvende değildir.Hocam ben çocukluğumdan beri bilgisayarcıya format attırırdım. Herkes gibi onlarda yazılım ile hallediyorlardır. Babasının hayrına yapacak değil. Öyle olsa herkesin başı dertten kurtulmazdı.
Güvende olduğunuzdan nasıl bu kadar eminsiniz? Birilerinin kendi çıkarları için bilgisayarınızın bir botnet olarak kullanmadığı ne malum? Hiçbir sistem güvenli değildir. Hele ki KMS olan bir sistem hiç güvende değildir.
3 Liraya aldığım volume keyi bir yıldır kullanıyorum gerçi 6 ay idare etse yine iyi. Çok ucuza keyler varken böyle yazılımlara bulaşmak mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.