- Makaleler
- 5
Bu sistem yapay zeka işine girmezseniz size uzun zaman boyunca paşalar gibi yeter.Laptop kullanıyorum. Monster Abra a5 v13.3
İ5 8300h
16ram
1tb ssd
1050ti ekran kartı
Bu sistem yapay zeka işine girmezseniz size uzun zaman boyunca paşalar gibi yeter.Laptop kullanıyorum. Monster Abra a5 v13.3
İ5 8300h
16ram
1tb ssd
1050ti ekran kartı
Yapay zeka işi dediğiniz nedir, açıklayabilir misiniz?Bu sistem yapay zeka işine girmezseniz size uzun zaman boyunca paşalar gibi yeter.
Yapay zeka programlamaktan abhsediyorum, elinizdeki kart her ne kadar paşa paşa yetecek olsa da şu anki amacınıza ileride böyle bir yola girdiğinizde daha güçlü bir bilgisayar almanız gerekebilir.Yapay zeka işi dediğiniz nedir, açıklayabilir misiniz?
Yapay zeka programlamaktan abhsediyorum, elinizdeki kart her ne kadar paşa paşa yetecek olsa da şu anki amacınıza ileride böyle bir yola girdiğinizde daha güçlü bir bilgisayar almanız gerekebilir.
Şu an için elinizdeki fazla bilr![]()
Önce LGS hocam önce LGS ve biraz ingilizceTekrardan teşekkür ederim. İleride inşallah bu işlere girişebilirim. Kodlama ile olan gelişmelerimi buraya yazarım![]()
Önce LGS hocam önce LGS ve biraz ingilizce.
Ya tatilinde başlamanızı tavsiye ederim o zamana kadar araştırma yapın azar azar boş vakitlerinizde.
İngilizce var ama LGS konusunda bilemiyorum :/
Tüm hocalarım bana destek çıkıyor ama çalışmak içimden gelmiyor maalesefHocam düzgün bir çalışma ile LGS'yi parçalarsınız eminim.
Tüm hocalarım bana destek çıkıyor ama çalışmak içimden gelmiyor maalesef
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.