Kodlamaya nasıl başlamalıyım?

Yapay zeka işi dediğiniz nedir, açıklayabilir misiniz?
Yapay zeka programlamaktan abhsediyorum, elinizdeki kart her ne kadar paşa paşa yetecek olsa da şu anki amacınıza ileride böyle bir yola girdiğinizde daha güçlü bir bilgisayar almanız gerekebilir.
Şu an için elinizdeki fazla bilr :D

Yapay zeka programlamaktan abhsediyorum, elinizdeki kart her ne kadar paşa paşa yetecek olsa da şu anki amacınıza ileride böyle bir yola girdiğinizde daha güçlü bir bilgisayar almanız gerekebilir.
Şu an için elinizdeki fazla bilr :D

Tekrardan teşekkür ederim. İleride inşallah bu işlere girişebilirim. Kodlama ile olan gelişmelerimi buraya yazarım 😀

Tekrardan teşekkür ederim. İleride inşallah bu işlere girişebilirim. Kodlama ile olan gelişmelerimi buraya yazarım 😀
Önce LGS hocam önce LGS ve biraz ingilizce :D.
Ya tatilinde başlamanızı tavsiye ederim o zamana kadar araştırma yapın azar azar boş vakitlerinizde.

Dostum sana tavsiyem eğer Ankara yakınlarındaysan otur ve gerçekten hakkını vererek sınava çalış ve Ankara'daki ASELSAN Meslek Lisesi'ne gir. Oraya girdikten sonra sen istemesen bile kodlama öğreniyorsun. Ayrıca okul çok avantajlı. Hazırlık sınıflarını MUN'lara götürüyorlar. Şu an bir arkadaşım 9. sınıfta ve yakında Toronto'ya gidecekler sanırım. He bir de geçen yıl ilk gamejamlerini yaptılar. Yani demek istediğim şu, Eğer bu okul gibi okullara gidersen her türlü zamanın da olur önünü de açarlar.
NOT: Ben bahsettiğim okulu sınav esnasında heyecan yaptığım için normalde bana göre çerez olan 2-3 soruyu yapamadığım için kazanamadım.

Tüm hocalarım bana destek çıkıyor ama çalışmak içimden gelmiyor maalesef

Biraz geç yanıtlamışım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı