Kingasdpro
Decapat
Daha fazla
Herkese merhaba, 13 yaşındayım ve bu sene LGS var. İleride yazılım mühendisliği yapmak istediğim için kodlamaya bir yerden başlamalıyım dedim. Ancak nereden ve nasıl başlamalıyım, hiçbir bilgim yok. 5. sınıfta hocamız Code.org. Sitesinden bize kodlama oğretiyordu ancak okul değiştirdiğim için bundan da mahrum kaldım. Ve lisede çok vaktinin olmayacağını düşündüğüm için kodlamaya bu seneden başlamayı düşünüyorum. İngilizcem orta derecede, konuşmada vs çok sıkıntı çekmiyorum. Ayrıca oyun oynamayı çok sevdiğim için kodlamaya bir "oyun" yaparak başlamayı isterim. Duyduğum bazı oyun motorları ve kodlama programları şunlar:
Unity, Unreal Engine 4-5, Python ve Java.
Ne yapmalıyım, nasıl oyun yapmalıyım, ne kadar sürer, hangi motoru kullanmalıyım, para harcamayı mıyım, YouTube'da vs paylaşılan eğitim videoları etkili midir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Unity, Unreal Engine 4-5, Python ve Java.
Ne yapmalıyım, nasıl oyun yapmalıyım, ne kadar sürer, hangi motoru kullanmalıyım, para harcamayı mıyım, YouTube'da vs paylaşılan eğitim videoları etkili midir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: