Köpek mi, kedi mi alınmalı?

Ailecek yaşıyorsan büyük ihtimal köpek istemezler. Köpeklerin salyasının olduğu evde namaz kılınıyor diye biliyorum. Bu arada ben kedileri daha tatlı buluyorum.

Arkadaşımda bristish besliyor o rahatlıkla besleyebiliyor öbür arkadaşım french bulldog besliyordu kızana girmesinden ötürü onu dukkanlarinda besliyor artık bende böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum doğrusu biraz gicik komşularımız var bir de.

Köpek namaz için sıkıntı çıkarıyor diye duymuştum eğer evinizde namaz kılan varsa problem olabilir. Ben olsam köpeği tercih ederim ayrı bir asaleti var, sadık, aranızda gerçekten bir bağ kurabilirsiniz ama kedi ile çok sanmıyorum.Ha birde köpek havlama konusundada sıkıntı çıkarabilir komşular için ben komşu olsam kesinlikle rahatsız olmazdım ama maalesef olacak o kadar çok kişi var ki :( .

Ben de ev için kedi diyenlerdenim.

Ama bence köpekler karakter olarak çok daha üstün. Köpek insanın halinden daha iyi anlıyor ve adeta dostunuz oluyor.

Nankör he? Şu kediye Müslüm Baba açın. Yanına balık ve 35'lik ile eşlik edin.
Bizimkini sahiplendirdik, gider gitmez oturmuş yeni sahibinin kucağına balık kemiriyordu aslan parçası. Arabaya binince arkasına bakmadı hayvan, çevirdi kuyruğunu uyudu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı