Köpekler toplatılmalı mı?

Köpekler onlarca insana saldırır:
"Halk isyan eder. Köpeklerin toplanmasını ister."
Barınaklarda bu kadar yer yoktur.
Uyutulma fikri ortaya atılır. En mantıklı fikirdir.
Bir kişi gelip "ONLARİN DA CANİ VAR." der.
Ben dellenirim.
Biz delleniriz.
Maksimum kapasite o kadar değil arkadaş. Yok, o kadar köpek tutulamaz.
Anlamıyor musunuz?
 
Gerçek hayvanseverler mantıklı düşünür. Ben de bir hayvanseverim ve şöyle düşünüyorum. Sokakta başıboş köpeklerin olması demek küçük çocuklara, diğer hayvanlara ve insanlara saldırması , yaralaması ve öldürmesi demek.

Ayrıca onlar için de çok zor ve kötü bir şey. Binlerce köpek sokakta açlıktan ve susuzluktan ölüyor. Öldürülmeliler demiyorum kesinlikle ama bir çözüm bulunmalı her iki taraf içinde en iyisi bu.
 
Kesinlikle bir çözüm bulunmalı ve şehirden uzaklaştırılmalılar. Çünkü canlı olarak doğalarımız aynı değil onların ne yapacağı belli olmuyor, "ya hayır toplatılmasın uyutulmasın bir şey yapılmasın kalsınlar onlar bizden biri" diyenler tamamen bomboş duyar kasıyorlar. Yaşlı neneleri, dedeleri, varsa ailesinde fiziksel engelli bir birey sokakta bir köpek tarafından saldırıya uğrasa açıklama yapamazlar. Sonuç olarak bunun hayırı olmaz. Motorcular, yaşlılar, çocuklar hatta bu mesajı okuyan sen bile yürürken öylesine kafası attığı için bir köpek tarafından ısırılabilirsin.
Topluyorlar büyük şehirden kamyonlarla getirip bizim semt küçük diye buraya atıyorlar. Uzaklaştırdıkları yerdeki insanlar tüm ilin köpeklerini çekiyor sonra.
 
Bir köpek sokakta değilde belli bir sınır içinde yaşamalı ormanda bir parça yer verelim. Her gün yemini suyunu verdik mi tamamdır (barınaktan bahsetmiyorum.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı