Köpekler toplatılmalı mı?

Toplatılmalı mı toplatılmamalı mı bunun kararını bu konuda yetkin kişiler acilen vermeli. Fakat iş cidden kontrolden çıkmış durumda. Yıllardır 30kmlik bir alanda bisiklet sürerim yılda 1 belki 2 kez köpek saldırmıştır. Son 2-3 aydır her seferinde 2-3 kez köpek saldırıyor. Köpekle uğraşacağım diye kaza yapacak duruma geldim kaç kez. Hadi ben yapılıyım, elimde bisiklet var pompa var köpeklerle başa çıkıyorum. Küçük çocuklar ve savunmasız insanlar için cidden çok tehlikeli olmaya başladı. 4-5 tane köpek bir araya geldiği zaman zor yani illaki seni aşağı indiriyor. Toplatılıp öldürülmesin ama koskoca ülkede ona uygun bir barınak bir alan yapmaktan aciz kalmasın devlet.

Köpekler oyun istiyor siz köpeğe sataşmazsanız köpekler saldırmaz değil mi?
@Wilfaelor @nickyokaga @513242
@513242 ne gülüyorsun bana gülmen kendinle çelişmen demek yazdığımı oku.
 
Bence Toplatılmalıdır, ve halkın bu canları sahiplendirilmesi sağlanmalıdır, sokaklarda saldırganı oluyor, tamam kendini koruyacak yetişkinler var ancak özellikle çocuklar kendilerini koruyamıyorlar, bu konuda barınaklar açılmalı ve devlet tarafından sahiplendirme yapılmalı ve halk'ta bu konuda bilinçlendirilmeli.
 
Köpekler oyun istiyor siz köpeğe sataşmazsanız köpekler saldırmaz değil mi?
@Wilfaelor @nickyokaga @513242
@513242 ne gülüyorsun bana gülmen kendinle çelişmen demek yazdığımı oku.

Aynı rota üzerinde bu yıl kuzenimi 2 kez köpek ısırdı. 1 tanesinde ben yanındaydım ve parkta bisikletle mola verdik bir şeyler içiyorduk. Köpek geldi pat diye ısırdı bacağından. Bana pek oyun oynamak istiyormuş gibi gelmedi açıkçası.
 
Bu sorunu çözebilecek yöntemler var, aralarından bana kalırsa en uygunu veteriner ve kontrol merkezlerinin sayısını arttırarak köpekleri kontrollü olarak kısırlaştırmak fakat bunun bir önemi yok, çünkü hükümetin umurunda bile değil. Umursasaydılar, çoktan bu sorun çözülmüştü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı