Köpekleri İnsanlar Oluşturmuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkarın artık şu at gözlüklerini. Her şeye din ile cevap vermeyin. Bir kelimenin birden fazla anlamı olabilir. Ayrıca ateist de olabilir, kutsal kitaptaki yaratılışı da kabul etmiyordur. Türkiye'deki tüm insanların Müslüman olduğunu unutmayın. Modern çağa ayak uydurun. Hem Kur'an-ı Kerim'deki Yaratılış'a, hem de Evrim Teorisi'ni mantıklı buluyorum. Ayrıca o anlamda da yazmış olsa hoşgörün. Allah aşkına 21. yüzyıldayız, Orta Çağ'da değiliz.
Türkiye'deki tüm insanlar müslüman değil.

Bundan 500 yıl sonra belki yapabileceğiz. Bugün yapamıyor oluşumuz asla yapamayacağımız anlamına gelmez. Belki Cyberpunk 2077 gibi evren olacak.
Doğrudur.
@Rauxer İsteyen istediğine inansın umrumda değil. Ama bize dinini bulaştırmasın yeter.
Hiç bulaştırmasalar olur mu? Okulumuza kadar sızdılar, üstüne üstlük zorla ders verip bizi puanlıyorlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
İfadeler: acv
Cidden şu konuyu evire çevire nerelere çekmişsiniz. Bazı şeylerin üstesinden gelmeniz lazım. 2 - 3 kelime için demediğiniz kalmamış.

Arkadaş kendince araştırmış ve böyle bir kanıya varmış. Hayır, hoşunuza gitmediyse yazmayın. Cidden çok kolay. Yok müslüman, yok yaratmak olmaz. Şu iki kelimeye verdiğiniz değeri içinizdeki insanlığa, merhamete vs. verseniz daha yaşanılası yer olur dünya.

Dediklerinize katılıyorum ve konuya başka bir açıdan bakmak istiyorum. Ya köpekler insanları evcilleştirmişse? Köpeklerin kurtlardan evrildiği bir bilimsel bir gerçek. Ve tabiki insanların bu sürece yapay seçilim yoluyla dahil olduğu da. Ama köpekler (kurtlar) de insanların kendilerini seçmeleri için bazı yöntemler geliştirmişlerdir. Sevimli olmak, koruyucu olmak, oyuncu olmak gibi. ‘Avlanmak yerine sevimli ol, oyun oyna ve insanlar seni beslesin.’ mantığıyla aslında insanları kullanmaktadırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı