Köy için Superbox ideal mi?

thklmz

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2018
Mesajlar
30
Köyde yaşıyorum, altyapı yok. Burada TTNet ile en fazla 16 Mbps alıyorum. Ping genellikle yüksek oluyor ve bazen bağlantı sorunları yaşıyorum. Zaten TTNet değil, diğer markalarda da bu şekilde oluyor.

O yüzden diyorum ki Turkcell Superbox alsam, yüksek hız (16 Mbps'den fazla olsa yeter.) ve düşük ping alabilir miyim?

Superbox telefon interneti gibi mi? Çünkü telefonda Turkcell kullanıyorum, çok iyi çekmiyor.
 
Evet SuperBox GSM şebekesini kullanır. Eğer 4.5G sinyalini düzgün alamıyorsanız verimli olmayacaktır.
 
Superbox telefon interneti gibi. Turkcell hattın 4.5G ile test yapıp ne kadar geldiğine bakabilirsin. Ping değerleri de bilgisayara bağlayıp oyun oynayarak bakabilirsin.
 
16Mbps den fazla olmaz tabii ki. Tüm forum Superbox övmekten herkes çok iyi bir şey zannediyor fakat o iş hiç te öyle değil. 10Mbps 200, 20Mbps 300TL. Eğer köyde yaşıyorsanız zaten Superbox telefon gibi çalışıyor, sinyalinin kuvvetli olması lazım. Eğer 2 yıldır TurkTelekom abonesi iseniz ve stabil çekiyorsa Turk Telekom'un (ki hiç sanmam) Jet Wifi kampanyasına bakabilirsiniz. Bu arada ben Superbox kullanırken LoL'de pingim 100Ms civarındaydı. İstanbul'da yaşıyorum.
 
Superbox ile ping değeri daha yüksek olur. Sorunu TTNET müşteri hizmetlerini arayarak çözün belki modem değişip çözülecek bir sorun.
 
Senin icin superbox ideal ama sinyal sorunu yaşaya bilirsin. Sürekli çeken bir yere koyup kullanma şansın varsa denemekte fayda var. Telefonla test yapabilirsin. Telekom da taahhüdün yoksa iptal ettir bence.
 
Ayrıca Superbox nedir fiyatı hızı nedir diye Google'da 1 tane bile arama yapmadan konu açmışsınız. Bir baksaydınız keşke.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı