TeşekkürlerBir çift dumbell işine yarar.
Kol kası yapmak istiyorum. Şu an az da olsa var halter seti mi mı alayım yoksa barfiks çubuğu mu veya sizce ne almalıyım? Tavsiyeniz nedir? Yaş 14.
Normalde spor salonuna gidiyorsan extra kol antrenmanı yapabilirsin. İstersen sana örnek bir antrenman atabilirim. Ayrıca kolunun çok ince olmasının sebebi antrenmanda yetersiz hareket yapman ve kilondur.Hayır ben normal olarak spor yapıyorum, sadece kolum daha kötü diğer bölgelerime göre.
Ben normal olarak kol kası benim hoşuma gidiyor zaten. Normal olarak spor da yapıyorum.
Kolunu bu hareketlerle yeteri kadar geliştiremez, ayrıca calisthenics spor salonuyla aynı etkide asla olamaz calisthenics ile 3 senede yaptığın sporda 1.5 sene de yaptığına bedel. Ama kol tek başına pek bişey ifade etmez orda haklısın.Kol kası insanların düşündüğü kadar önemli değil. Eğer dips barı ve barfix barınız olursa hem sırtınız hem göğüsleriniz hem omuzlarınız hem de kollarınız güzel şekilde gelişir. Bacaklar için de split squat pistol squat gibi hareketler yaparak haftada 3 kez fullbody, antrenman başına her hareket 3 set yaparak bütün vücudunuzu güzelce geliştirme imkanınız var. Birkaç yıl önce 1 çift dumbell ile ben de biceps çalışıyordum ama 1 aydan fazla dayanılacak iş değil. Mümkünse spor salonu mümkün değilse tavsiye ettiğim gibi calisthenics hareketleriyle vücudunuzu komple geliştirebilirsiniz. Kol tek başına pek bir şey ifade etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.