Kola 7 TL Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibi düşünmeyenler, zaten düşünme yetisini kaybetmiş olur zaten. Hakaretten ve boş iftiralardan başka bir şey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım buna benzer şeyler, sizin gözünüzde boş iftira oluyor.

35 lik chivas regal 120 lira olmuş kolaya mı taktınız :D?

Son 1 yılda elektriğe %50 üzerinde zam geldi. Yani kaba hesapla 1 yıl önce 35 TL gelen bir elektrik faturası artık 70 TL geliyor. Konunun sadece kola olmadığını anlamak gerekir burada. Kola zararlı içmeyin, elektrik pahalı kullanmayın.

Zamlanan sadece kola olsa keşke...
Son 1 yılda elektriğe %50 üzerinde zam geldi. Yani kaba hesapla 1 yıl önce 35 TL gelen bir elektrik faturası artık 70 TL geliyor. Konunun sadece kola olmadığını anlamak gerekir burada. Kola zararlı içmeyin, elektrik pahalı kullanmayın.

Zamlanan sadece kola olsa keşke...
Kimse bu nasıl hesap diye sormadı mı? :D 35 TL gelen fatura %50 zam ile 52.5 TL gelir. Kusura bakmayın kafam neredeyse artık yanlış hesap yapmışım ama 2019'un Ağustos, Eylül, Ekim, Temmuz ve Ekim ayları olmak üzere 5 kez zam gelmiş. Her neyse konuyu dağıtmayayım. Kola zararlıdır baksanıza beni hesap özürlüsü yapmış...

Son düzenleme:
Zaten kolanın eski tadı ve asiti yok. Kapak açıldıktan 3 saat sonra çöp oluyor. Ben Sprite alıyorum.

Zararlı diye içmiyordum. Ama fiyatı baya yüksek ☹

Artık birilerini kıskandırmadan ya da gövde gösterisi yapmadan önce, insanlar kola almayı iki kere düşünecekler. O kadar para verdikten sonra yere dökülmez çünkü.

Şaka bir yana bırakın içmeyin kolayı gerçekten. Vücudunuza inanılmaz zararlı bir meret. İlla asidik bir şeyler içeceğim diyorsanız envai çeşit yerel gazoz markası var uygun fiyatlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı