Koleje geçmek tuhaf geliyor

Dövüşken biriyseniz kolay kolay ezilmezsiniz. Yoksa sizi çok ezerler. (Denendi, Allahtan dövüşken biriydim. Çevrem vardı onlara karşı baskın oluyordum.)
Aman yarabbi siz de mi buradaydınız :).

Ver mehteri hocama 😄

Bu arada ben de az vurup kırmadıydım okurken. Hepsi disiplin yok zannediyor, saçma davranışlarda bulunuyor. Arada bir tane vurmaktan çekinmemek lazım :).
 
Beklesinler bir zahmet 🤣
Giden bilir, bir sınıfın beden eğitimi dersi vardır. Diğer sınıfın erkekler eğer spor salonunun camı varsa oradan kızları seyrederler bazen. Kızlar fark ederler ama çaktırmazlar. (Sonradan fark ettim bizi fark ettiklerini) (Cam da halbuki küçüktü bizim okulda :( ) Herhalde onlarda bakıyorlar mı diye kontrol ediyorlar sanırım.
 
Umarım yeteri kadar paran vardır. Bir şeyi yapmak istediğinde yapabilen buna maddiyatı yeten insanların arasında kalmak çok moral bozucu bir durum. Yaşandı onaylandı.
Zaten ondan dolayı tuhaf geliyor, burs almasam giremezdim.
Koleje giden insanların çoğu inan senin gibi insanlar. Öyle aşırı zengin insanlar çok yok. Dışlanmazsın merak etme.
Zannetmiyorum be hocam.
Üstüne arada hesap kitleyebilirler. Pek tolerans gösterme. Yoksa sürekli kullanmaya çalışırlar. Bunlara dikkat ettikten sonra tadını çıkar :).

Kızlar seni bekliyor 😃
Kızlarla işim yok be hocam başım bağlı 😂. Kitletmem kitlerim hocam rahat olun 😎.
Paran yoksa seninle dalga geçerler.
Öyle şeylerin olacağını zannetmiyorum, küçük çocuk değiliz artık.
Bende bir zamanlar koleje gittim çok zengi arkadaşlarım vardı onlar günlük 100-200 TL alıyorlardı ben 30-40 alıyordum biraz tuhaf oluyordu ama dışlama karaktere bağlı genelde o tarz kişi az var.
Bilmiyorum ki ne olacak.
Çoğu orta gelirli ve bursla okula yerleşiyor. Çoğu konu sahibi ile aynı gelir seviyesindedir. Para konusunda dalga geçmezler bence. Çok zengin olanlar Ted okulları gibi okullara gidiyor.
Bahçeşehire kayıt oldum ve çevresini hiç bilmiyorum. Zengin de olsa paranın her şey olmadığını hepimiz öğrendik artık.
Dövüşken biriyseniz kolay kolay ezilmezsiniz. Yoksa sizi çok ezerler. (Denendi, Allahtan dövüşken biriydim. Çevrem vardı onlara karşı baskın oluyordum.)
O konuda güvenim tam :D.
Sıkıntı olmaz. Öyle Pis Yedili dizisindeki gibi herkes spor arabalarıyla dolaşıp havuzlu villalarında parti düzenleyen tipler gerçekte olmayacak.
Yok hocam onu bende biliyorum, amacım okumaya gitmek zaten ama sosyallikte önemli.
Çok yürümeyin oranın artistleri sizi paralar 🤣
Çakal ezilene kadar kendini aslan zanneder 😇.
 

Geri
Yukarı