Kolum nasıl duruyor?

Merhaba arkadaşlar sizce kolum nasıl duruyor?
Kol genetiğim nasıl? Fotoğrafı ev halimle pumpsız bir şekilde çektim.
Benim düşüncelerim kollarım her zaman vücuduma göre hızlı gelişiyor. Özellikle ön kolum aşırı güçlü ve arka kola göre büyük. Ben çok beğenmesem de arkadaşlarım tarafından iltifat alıyorum.
Şu anlık preacher curl 40 kg nizami ve 12 tekrar 3 set.
Arka kolda skull crusher 40kg nizami 12 tekrar 3 set
Bu hareketleri söylememin nedeni kolları daha zorlayan hareketlerdir. Düşüncelerinizi bekliyorum😇
74065C94-B7DE-4517-A3C6-5962ED1EF51E.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncelerim kollarım her zaman vücuduma göre hızlı gelişiyor. Özellikle ön kolum aşırı güçlü ve arka kola göre büyük. Ben çok beğenmesem de arkadaşlarım tarafından iltifat alıyorum.
Arka kolda skull crusher 40kg nizami 12 tekrar 3 set.
Bu hareketleri söylememin nedeni kolları daha zorlayan hareketlerdir. Düşüncelerinizi bekliyorum😇
Eki Görüntüle 2361626

Bence gayet iyi kutay hocam daha iyi ama😁

Arka kolda skull crusher 40kg nizami 12 tekrar 3 set
Eki Görüntüle 2361626
Ne kadar sürede ulaştınız bu foruma. Gayet estetik duruyor.

Güzel duruyor yağ oranınız ve kilonuz ne durumda.

Merhaba spora ilk başladığımda 50 kiloydum şu anda 70 kiloyum başladığımdan beri clean bulk yapıyorum ve devam ediyorum. Yağ oranı hakkımda bilgim yok ancak akıllı baskülde %14 çıkıyor ama yanlış ölçtüğünü düşünüyorum çünkü ben ektomorf bir insanım ve yağsızım.

Boy kilo yaş kaç acaba?
Boyum 1.80 yaş 18 kilo 70

Technopat Haberler

Geri
Yukarı