Komik bir anınızı paylaşın

• Konuyu başlatan Ciarus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 5.640
Sınıfta bir tane gıcık arkadaşım vardı sınıfta. Bir gün teneffüs de sinirlendim ona tekme atarak sınıfa girip ona bağırıp küfür etmiştim. İşin kötü tarafı öğretmen içerdeydi ve o öğretmen sinirli biriydi. Gerisini siz düşünün. :D :D :D :D

2 sene önceydi. Hastaneye kontrole gitmiştim, sıra beklerken isim ve sıra anonsu yapılırken bir anda şöyle bir ses geldi ''Recep Tayyip Erdoğan''... Herkes o sırada etrafa bakınıyor nerede diye. Sonra ne alaka lan dedim. Bir baktım benden 4-5 yaş küçük biri girdi odaya. Sonra bir gülmeye başladım anlatamam. İnsanları rahatsız etmemek için sessizce gülmeye çalıştım. Ama gerçekten ilgincime gitmişti. İnsan istediği ismi koyar da böyle bir denklik nasıl oluşmuşsa çok şaşırtıyor. İnşallah reis diye çağırmıyorlardır çevresindekiler.
Ailesi saraydan herhalde 🤣.

Anaokulu yerine kuranlı bir kreşe gitmiştim(3-4 yaşında) ben orada da bir gün altıma yapmıştım sağ olsun ki görevli bir tane abla vardı o benim teyzem gibiydi neyse işte o pantolon falan bıraktı bana ben yanlışlıkla pantolonun üstüne giymişim iç çamaşırımı hemen koşa koşa geldim sınıfa: "öğretmeniiim ben geldim!" diye sonra öğretmen gülmekten ölmüştü.

Bir tane kız bana yazmaya başladı. Öyle konuşuyoruz vs. Sonra kız birden saçmalamaya başladı. Yok 1.80 altı erkek erkek değildir gibisinden. Yaşlara baksanız ikimizde 20 yaşlarındayız. Neyse saçma sorular sormaya başladı. Boyun kaç, ayakkabı numaran kaç, kilon kaç gibisinden. Ben de en son senin boyun kaç dedim. Kız 1.47 dedi. Ben de benim şarj aletimin kablosu senden daha uzun dedim. Engel yedim. Neden acaba yaa?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı