Komplo teorilerine inanan bir ailem var

Komplosuz kalmak da sıkıntı ama bizimkiler benden çok internete ve malum kanallara güveniyor.

Bazen etkiliyor. Hatta güvenimi sarsıyor.
Hocam oluruna bırakın. Yaşınızı bilmiyorum ama ergenlik dönemindeyseniz böyle düşünmeniz normal olabilir. Mesela biz bazen babamla bu konular hakkında konuşuruz. Gayet de zevkli oluyor.

Bırak boş ver. Öyle düşünseler de düşünmeseler de sonuç olarak yine aynı hayatı yaşayacaklar. Ama bunların hepsinin toplanma durumu da bana garip geldi doğrusu. Hani 1 2 tanesinin olabileceğini düşünürler de bütün komplo teorilerine inanıyorlarmış gibi söyleyince biraz garip geliyor.

Bırak boş ver. Öyle düşünseler de düşünmeseler de sonuç olarak yine aynı hayatı yaşayacaklar. Ama bunların hepsinin toplanma durumu da bana garip geldi doğrusu. Hani 1 2 tanesinin olabileceğini düşünürler de bütün komplo teorilerine inanıyorlarmış gibi söyleyince biraz garip geliyor.
İlginç ama öyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı