Komşu çocuğu bilgisayarı kırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de laptopu kırmışlardı. 3 saat oturmama cezası verip ailelerine söyledim. Artık bırakın bilgisayara bakmayı ben varken eve bile çekinerek giriyorlar.
Bir çocuk neden komşusunun evine girer ki, zarar yapmak için mi? Apartmanımda öyle bir şey olmadığı için şanslıyım sanırım. Herkes birbirini tanıyor ama ziyaret yok.
 
Bilgisayar benimle yaşıt olduğu için pek bir şey yapmak istemedim. Eğer yeni bilgisayar olsaydı kemiklerini kıracaktım herhalde.

Bende bundan 1 ay önce yeni bilgisayar topladım. Kuzenim 2 yaşında eski bilgisayarda izin veriyordum. Şİmdi odama dahi sokmuyorum :D
 
Bu durumda sakin kalıp sakince yazıyorsan helal olsun. Ben olsam yerimizde duramazdım.
Allah Allah, misafir çocuklarına güncelleme mi gelmiş normalde bunları yapmazlardı. 1-2 ay önce de bir kasaya işemişti çocuğun biri. Bana troll gibi geldi hocam yanlış anlamayın da, kırık ekranın fotoğrafını atabilir misiniz?
O konuyu atarmısınız merak ettim de.
 
Arkadaşlar yakın zamanda bozulan bilgisayarım tamirden geldi. Ertesi gün misafir geldi. Ben evden çıkıp dışarıda dolaşıyordum. Eve geldim bilgisayarın ekranı kırılmış. Anneme sordum annem komşu çocuğu baktı dedi. Ne yapmalıyım? Taktik verebilir misiniz?
Annesine görüşün zararı karşılasın karşılamazsa annene söyle annen umursamazsa babana söyle baban zararı karşılattırır merak etme oda olmazsa git döv.
 
Bu durumda sakin kalıp sakince yazıyorsan helal olsun. Ben olsam yerimizde duramazdım.

O konuyu atarmısınız merak ettim de.

 
Eğer kanıtı varsa zararın karşılanmasını talep edin.
 
Paranızı isteyin vermezlerse kanıtınız varsa dava açın bu konuda ciddiyim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı