Komünizm - Sosyalizm ile ilgili kötü düşünceleriniz

Merhaba arkadaşlarım. Komünizmle ilgili yazılar yazmak istiyorum ve önceliğim insanları komünizmden iten iddialar/yalanlar ile ilgili olacak.

Komünizme neden sıcak bakmıyorsunuz?

Kominizm - sosyalizm uygulayan ülkelerin son hallerini rahatlıkla görüyoruz. Ya bir dikdatörlük rejimi var ya huzursuzluk var. Ekonomik kriz zaten var.
 
Böyle düşünmeniz çok doğal, yıllarca burjuvanın, yandaşlarının, emperyalist güçlerin ve gericilerin propogandalarına maruz bırakıldık. Ama objektif bir şekilde okumanızı ve araştırmanızı öneririm. Bu düşüncenizin yanlış olduğunu anlayacaksınız.
Anlaşılacak bir şey yok, çünkü öyle bir şey yok. İnsanın daha doğrusu canlıların yapısı böyle. Bunu öğrenmek için propaganda yapılmasına gerek yok. Doğada bile rekabeti doğrudan her canlı arasında görebilirsiniz. Ancak TRT'deki Allah'ın Mucizesi diye gösterilen "hayvanlar barış içinde" adındaki belgesellerde görürsünüz o "objektif" okumalarınızı.
 
Merhaba arkadaşlarım. Komünizmle ilgili yazılar yazmak istiyorum ve önceliğim insanları komünizmden iten iddialar/yalanlar ile ilgili olacak.

Komünizme neden sıcak bakmıyorsunuz?

Uygulanmaları için kusursuz insanoğlu lazım ancak biliyoruz ki değil.
 
Kendime diss olarak algıladım aşkolsun. YouTube'dan anti komünist propaganda bal gibi emilirken komünist videolar ığğ pığğ mı oluyor?
Ben kendim bu tarz tartışmalara girdiğimde video atmıyorum, git şunu izle falan demiyorum asla benchmark olmadığı sürece. Gerisinden bana ne? Ama komünizm şöyle güzel böyle güzel diyen her adam sadece video atmakla yetindiler bu güne kadar.
 
Özgürlük ve birey kavramlarını önemsemiyor.
Bugün en demokratik ülkeler Sosyalist ülkelerdir. Evrim ağacı'nın anlattığı katılımcı demokrasi sosyalist ülkelerde uygulanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kendisinin Sosyalist olduğunu belirten Evrim Ağacı'nın videosu da mı kaynak olarak gösterilemez @Cruslan?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı