Konsollar gerçekten alınmaya değer cihazlar mı?

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Merak ettim ve sadece sormak istedim, mesela gerçekten konsol alan insanlar konsoldan keyif alıyor mu? Diyelim ki PlayStation 5 almış kişiler gerçekten konsolunu seviyor ve zevk alıyor mu? Bu konsollar size konfor veriyor mu? Yoksa aldıktan bir süre sonra sarmıyor ve kenarda mı duruyor?
Bunu gerçekten merak ettiğim için sormak istedim, konsol kullanan kişilerin deneyimleri ne bu konuda? Memnun kalıyor musunuz? :D

Merak ettim ve sadece sormak istedim, mesela gerçekten konsol alan insanlar konsoldan keyif alıyor mu? Diyelim ki PlayStation 5 almış kişiler gerçekten konsolunu seviyor ve zevk alıyor mu? Bu konsollar size konfor veriyor mu? Yoksa aldıktan bir süre sonra sarmıyor ve kenarda mı duruyor?
Bunu gerçekten merak ettiğim için sormak istedim, konsol kullanan kişilerin deneyimleri ne bu konuda? Memnun kalıyor musunuz? :D

Hem PS4 ve PC sahip olarak söylüyorum hayır konsol 5 10 dk oynayıp atcağın bir şey değil hakikaten güzel cihazlar ve özellikle pclerin bu kadar pahalı olduğu bu dönemde fiyat performans bir cihaz.

Düzenleme: Ayrıca bence bu benim fikrim PS5 Pro dışında hepsi F/P ben şahsen Sony'nin abarttığını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı