Konsollar vs Bilgisayarlar

Hangi konsolu almalıyım?

• PS4 Slim

Oy: 2 5,9%
  • PS4 Pro

Oy: 17 50,0%
  • Xbox Scorpio'yu bekle.

Oy: 15 44,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Ben PS3 ve Casper Loptop kullanıcısıyım. Benim düşüncem; GTA 5 gibi oyunları Playstation'da oynamak. Ama COD, CS:GO, BF gibi oyunlar PC'de oynanmalıdır. Çünkü, PC'de profesyonelleşmek daha kolay. O yüzden CS:GO gibi oyunlar PC'de oynanmalıdır. Battlefield ve Call Of Duty için PC dedim çünkü ; COD ve BF serilerinde konsollarda hatırladığım kadarıyla Aimhelp yoktu. O yüzden PC daha ideal bana göre. Ama BF1 çok oyunculu PS4'te oynanılabilir. Aim kolaylaştırılmış. Benim laptopta GT130M var. Onda COD:BO bitirdim. PS3'ümde GTA 5 oynuyorum. Oldukça da akıcı yani. Aimhelp oldukça var, oynanışı kolay. Bilgisayarım gelince GTA 5 almayı düşünmüyorum. Onun yerine BF1, Overwatch, Rainbow Six Siege alacağım. İndirirsem sahte indirip FPS bitiririm. Maalesef bütçem bilgisayar + Overwatch + BF1 olunca oldukça sarsılıyor. O yüzden GTA 5 sahte indirmek durumunundayım.

Ama illaki PS4 alacağım diyorsan PS4 Pro almana zerre gerek yok. Bence boş yere savurganlık.

Ben PS3 ve Casper Loptop kullanıcısıyım. Benim düşüncem; GTA 5 gibi oyunları Playstation'da oynamak. Ama COD, CS:GO, BF gibi oyunlar PC'de oynanmalıdır. Çünkü, PC'de profesyonelleşmek daha kolay. O yüzden CS:GO gibi oyunlar PC'de oynanmalıdır. Battlefield ve Call Of Duty için PC dedim çünkü ; COD ve BF serilerinde konsollarda hatırladığım kadarıyla Aimhelp yoktu. O yüzden PC daha ideal bana göre. Ama BF1 çok oyunculu PS4'te oynanılabilir. Aim kolaylaştırılmış. Benim laptopta GT130M var. Onda COD:BO bitirdim. PS3'ümde GTA 5 oynuyorum. Oldukça da akıcı yani. Aimhelp oldukça var, oynanışı kolay. Bilgisayarım gelince GTA 5 almayı düşünmüyorum. Onun yerine BF1, Overwatch, Rainbow Six Siege alacağım. İndirirsem sahte indirip FPS bitiririm. Maalesef bütçem bilgisayar + Overwatch + BF1 olunca oldukça sarsılıyor. O yüzden GTA 5 sahte indirmek durumunundayım.

Ama illaki PS4 alacağım diyorsan PS4 Pro almana zerre gerek yok. Bence boş yere savurganlık.
Herkes profesyonelleşmeye bakmıyor ki ilk önce eğlenme daha önde gelir bir oyunu iyi oynamaktan.
Ayrıca bana sorarsanız zorda olsa fps oyunları konsollarla daha eğlenceli tabi bu kişiden kişiye değişir dediğim gibi kimisi profesyonelleşmeye bakar kimisi işin eğlencesine bakar.

İkinci el PS4 normal alabilirsin. Benim arkadaşım 700TL veya 900TL gibi bir fiyata satıyorum demişti. Kendilerinde Watch_Dogs, GTA 5 gibi sağlam oyunlar vardı ama fiyata dahil mi bilmiyorum. Ben senin yerinde olsam anakart ve işlemciyi değiştirip GTX 1050Ti alırdım.

Herkes profesyonelleşmeye bakmıyor ki ilk önce eğlenme daha önde gelir bir oyunu iyi oynamaktan.
Ayrıca bana sorarsanız zorda olsa fps oyunları konsollarla daha eğlenceli tabi bu kişiden kişiye değişir dediğim gibi kimisi profesyonelleşmeye bakar kimisi işin eğlencesine bakar.
Mesajımda profesyonelleşmeden bahsetmedim. Tamam CS:GO'da falan dedim ama Gümüş 1 kalmak da sıkar yani ciddi oynamak istiyor biraz insan :D

Mesela Undertale oyunu. Ben bir RPG taraftarıyım. Oyun 8-Bit olmasına rağmen çok eğlenceli ve anlamlı. Hala Sonic The Hedgehog 1, 2& 3 oynarım yani :D

Mesela benim CS:GO oyununda rütbem yok. Daha sadece 5 oyun kazandım. Zaten bilgisayar 60-30 FPS zor alıyor, 2-3 rekabetçi maçtan sonra ısınıp kapanıyor (Fanını temizlettim ve temizledim) oynarken fan durup kapanıyor. (Casper kuralları ;) )

Son eklememi yapayım.
Sonic the Hedgehog (1991 Video Oyunu ) (1991)
Sonic the Hedgehog 2 (1992)
SEGASonic the Hedgehog (1993)
Sonic the Hedgehog CD (1993)
Sonic Spinball (1993)
Sonic Chaos (1993)
Sonic the Hedgehog 3 (1994)
Sonic & Knuckles (1994)
Sonic Drift (1994)
Sonic Triple Trouble (1994)
Sonic Labyrinth (1995)
Sonic Drift 2 (1995)
Sonic 3D Blast (1996)
Sonic R (1996)
Sonic the Fighters (1996)
Sonic Blast (1996)
Sonic Adventure (1998)
Sonic Adventure 2 (2001)
Sonic Advance (2002)
Sonic Advance 2 (2003)
Sonic Battle (2003)
Sonic Advance 3 (2004)
Sonic Heroes (2004)
Sonic Rush (2005)
Shadow the Hedgehog (2005)
Sonic the Hedgehog (2006) (Alacağım)
Sonic Rivals (2007)
Sonic Rush Adventure (2007)
Sonic Rivals 2 (2007)
Mario & Sonic at the Olympic Games (2007) (DS versiyonu)
Sonic Unleashed (2008)
Sonic & SEGA All-Stars Racing (2009)
Sonic 4 Episode 1 (2010)
Sonic Generations (2011)
Oyunlarını bitirdim.

Mesela benim CS:GO oyununda rütbem yok. Daha sadece 5 oyun kazandım. Zaten bilgisayar 60-30 FPS zor alıyor, 2-3 rekabetçi maçtan sonra ısınıp kapanıyor (Fanını temizlettim ve temizledim) oynarken fan durup kapanıyor.
9 yıllık Acer laptopa sahibim. Ara sıra evde olmayınca canım sıkılıp CS:GO falan oynuyorum. 50-55 fps arasında geziyor. 9 yıllık olmasına rağmen casper lara taş çıkartıyor. :ROFL:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı