Konsollar vs Bilgisayarlar

Hangi konsolu almalıyım?

• PS4 Slim

Oy: 2 5,9%
  • PS4 Pro

Oy: 17 50,0%
  • Xbox Scorpio'yu bekle.

Oy: 15 44,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Ben de yıllardır bilgisayar oyuncusuyum fakat oyunların sahip olduğu kötü optimizasyon beni konsol almaya itiyor maalesef. Oyunları almak için indirimleri yakalamak lazım aslında.
İndirim kovalayınca PC platformlarından daha ucuza geliyor konsol oyunları. Bu Xbox içinde geçerli PS içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim kovalayınca pc platformlarından daha ucuza geliyor konsol oyunları. Bu xbox içinde geçerli ps içinde.
Öyle gerçekten. Ben sahip olduğum bilgisayar oyunlarını para vermeden aldım mesela. İnternette CS: GO eşyaları ile rulet oynayabileceğiniz siteler var. Bu arada oylamaya baktığım zaman yaklaşık 9 kişi PS4 Pro demiş. Fakat ben sahip olduğum bütçe ile PS4 Slim 500 GB alacağım büyük ihtimalle. Eğer PS4 Pro almazsam çok şey kaybeder miyim?

PS4 Pro YouTube videolarındaki yorumların çoğunda eğer 4K destekleyen bir monitöre veya televizyona sahip değilseniz fazla bir şey kaybetmezsiniz gibi yorumlar olduğunu gördüm. Zaten PS4 Slim 500 GB aldığım zaman ileride harddiski de güncelleyebilirim. O yüzden 1 TB modeline de boşuna para vermek istemiyorum açıkçası.
Almışken iyisi olsun HDR olsun diye Pro modelini önerdim.
HDR avantajları nelerdir?

PS4 Pro YouTube videolarındaki yorumların çoğunda eğer 4K destekleyen bir monitöre veya televizyona sahip değilseniz fazla bir şey kaybetmezsiniz gibi yorumlar olduğunu gördüm. Zaten PS4 Slim 500 GB aldığım zaman ileride harddiski de güncelleyebilirim. O yüzden 1 TB modeline de boşuna para vermek istemiyorum açıkçası.

HDR avantajları nelerdir?
Daha fazla renk tonu zenginliği diye biliyorum canlı renkler yani.

Ben de yıllardır bilgisayar oyuncusuyum fakat oyunların sahip olduğu kötü optimizasyon beni konsol almaya itiyor maalesef. Oyunları almak için indirimleri yakalamak lazım aslında.
Ben şu ana kadar PS3 için Max Payne 3, Just Cause 2, Borderlands Battlefield 4 vb. baya oyunu ücretsiz edindim. Arkadaşlar sağ olsun :D Çok sağlam indirimler oluyor ve DH'li bir kullanıcının oluşturduğu sitede tüm PSN'lerdeki fiyatlar var. Site: PSN4 PlayStation Store Game Price Comparison .4 arkadaş alıp sırayla edinebilirsiniz. 180 TL'lik oyun 45TL'ye denk gelir (y) Pro mu alacaksınız? Ben Pro'dan vazgeçtim.

Ben şuana kadar ps3 için Max Payne 3, Just Cause 2, Borderlands Battlefield 4 vb. baya oyunu ücretsiz edindim. Arkadaşlar sağolsun :D. Çok sağlam indirimler oluyor ve DH li bir kullanıcının oluşturduğu sitede tüm psn lerdeki fiyatlar var. Site: PSN4 PlayStation Store Game Price Comparison .4 arkadaş alıp sırayla edinebilirsiniz. 180 TL lik oyun 45 tl ye denk gelir(y). Pro mu alacaksınız ? Ben pro'dan vazgeçtim.
Açmış olduğum oylamanın sonucuna baktığım zaman baya bir kişinin PS4 Pro'yu PS4 Slim'e tercih ettiğini gördüm. Madem PS4 Slim alabiliyorum o zaman biraz daha bekleyip PS4 Pro alabilirim sanırım.

Açmış olduğum oylamanın sonucuna baktığım zaman baya bir kişinin PS4 Pro'yu PS4 Slim'e tercih ettiğini gördüm. Madem PS4 Slim alabiliyorum o zaman biraz daha bekleyip PS4 Pro alabilirim sanırım.
Yalnız PS4 Pro'nun fiyatı artacakmış. 2100TL olacak dediler. @KABAMSI bana öyle dedi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı