PS4 Pro'nun PS4 Slim'den artıları nedir tam olarak?
Teşekkür ederim.
Ps4 proyu kesinlikle tavsiye ederim ama gerçekten bütçe zorlama şansı yok ise slim kasayı alabilirsiniz. 2.el garantili ürünleride alabilirsiniz gerçekten uygun fiyatlara bulunabilir. Dolar olmuş 3.75 eskiden üst düzey oyun bilgisayarına harcanan para şuan giriş seviyesi ofis bilgisayarına harcanıyor. Yazık....Mesajınız hakkında düşündüm haklısınız. Bugün dolar 3.75'e çıktığını görünce galiba PS4 almak daha mantıklı
. Elimdeki bilgisayara işlemci alıp CS:GO tarzı oyunları oynayıp konsolda BF1 Witcher tarzı oyunları oynamak daha mantıklı. PS4 Slim alınır mı sizce ?
Sanırım sizinle aynı fikirdeyim. PS4 Slim, PS Plus ve oyunlar derken bütçem PS4 Pro'yu bulacak zaten. Bu arada Full HD monitöre sahip olduğum için 4K özelliğinden faydanabileceğimi pek sanmıyorum. Bu yüzden büyük ihtimalle PS4 Slim alacağım. Peki arkadaşlar PS4 Pro bundan sonra çıkacak tüm oyunları 60 fps mi oynatacak? Yani PS4 Slim oyunları 60 fps oynatamayacak mı?Ps4 proyu kesinlikle tavsiye ederim ama gerçekten bütçe zorlama şansı yok ise slim kasayı alabilirsiniz. 2.el garantili ürünleride alabilirsiniz gerçekten uygun fiyatlara bulunabilir. Dolar olmuş 3.75 eskiden üst düzey oyun bilgisayarına harcanan para şuan giriş seviyesi ofis bilgisayarına harcanıyor. Yazık....
4k ekran yok diye prodan vazgeçmeyin. Bütçe varsa pro kesinlikle alınmalı. Oyunlara yamalar geliyor. 1080p ye alıp 60fps ye çıkarıyorsunuz. Sony kendi oyunlarının tamamına söz verdi. Yavaş yavaş geliyor yamalar. Bütçenin gerçekten olmadığı durumlarda slim alınabilir üzmez asla.Sanırım sizinle aynı fikirdeyim. PS4 Slim, PS Plus ve oyunlar derken bütçem PS4 Pro'yu bulacak zaten. Bu arada Full HD monitöre sahip olduğum için 4K özelliğinden faydanabileceğimi pek sanmıyorum. Bu yüzden büyük ihtimalle PS4 Slim alacağım. Peki arkadaşlar PS4 Pro bundan sonra çıkacak tüm oyunları 60 fps mi oynatacak? Yani PS4 Slim oyunları 60 fps oynatamayacak mı?
Technopat'ın videosunu izledim. Sanırım büyük ihtimal PS4 Pro alacağım.4k ekran yok diye prodan vazgeçmeyin. Bütçe varsa pro kesinlikle alınmalı. Oyunlara yamalar geliyor. 1080p ye alıp 60fps ye çıkarıyorsunuz. Sony kendi oyunlarının tamamına söz verdi. Yavaş yavaş geliyor yamalar. Bütçenin gerçekten olmadığı durumlarda slim alınabilir üzmez asla.
Xbox herzaman çok beğendiğim bir konsol oldu. Ama Türkiyede alınmaz.Technopat'ın videosunu izledim. Sanırım büyük ihtimal PS4 Pro alacağım.
Arkadaşlar bu arada Xbox One S hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben de yıllardır bilgisayar oyuncusuyum fakat oyunların sahip olduğu kötü optimizasyon beni konsol almaya itiyor maalesef. Oyunları almak için indirimleri yakalamak lazım aslında.Bana kalsa PS 4 Pro alırım keyfime bakarım ama oyun fiyatlarından dolayı albenisini kaybettiriyor. PC gibi ucuz olsa PC'nin yüzüne bile bakmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.