Kopya çekme anılarınız

Sıranın altında ufak bir kağıt vardı, ufak ufak kenardan bakmaya çalışıyordum. Hoca arkası dönük olmasına rağmen dönüp bana bakmaya başladı, oğlum ne yapıyorsun sen falan dedi, bütün sınıf gülmeye başladı. Soğuk terler döktüm ama bir şey olmadı 😀

Sıranın altında ufak bir kağıt vardı, ufak ufak kenardan bakmaya çalışıyordum. Hoca arkası dönük olmasına rağmen dönüp bana bakmaya başladı, oğlum ne yapıyorsun sen falan dedi, bütün sınıf gülmeye başladı. Soğuk terler döktüm ama bir şey olmadı 😀
Modluk da kopya çektin diye mi gitti?

Karantina zamanları din sınavına gireceğiz ve ezberlenmesi gereken bir sure var. Bize denk gelen gözetmen hoca da çok sıkıntılı bir hoca herkes korkuyor onun dersinde kopya çekmeye. Ben de sureyi ezberlemedim ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum en son sıramın altındaki muzla bakıştım. Planım şuydu, bir şekilde muzun üstünr sureyi yazıp hoca beni fark ederse muzu yere atıp üstüne basmaktı. Muzun üstüne resmen sureyi kazıdım ve kopyam hazırdı. Sınav başladı hoca kalem kutuların içini boşalttırdı ama benim sıramın altında kahraman bir muz vardı... Daha sonra muzu kullandım kopyamı çektim hoca beni muzu tam sıranın altına koyarken napıyorsun sen dedi. Bende bir şey yok hocam dedim ve planladığım senaryoyu uyguladım. Muzu yere attım ve üstüne bastım. Hoca kontrol etmeye geldi bende tam olarak şunu dedim. Hocam birisi sıranın altında muz bırakmış ona yanlışlıkla bastım bir sıkıntı yok. Hoca tamam dedi ve gitti. Çok başarılı bir kopya macerasıydı benim için. Bu taktik herkese önerilir %100 yakalanmama olasılığı var.

Sen dedin aklıma arkadaşın kopya çekme anısı geldi.

Ortaokulda aşırı fazla kopya çekiyorduk. Sekiz tane sınavın altısından kopya çekiyorduk. Arka sırada 4 kişilik bir ekibimiz vardı. Kopya kağıdı elden ele dolaşıyordu. En son sanırım ingilizce sınavında kızın teki bizim planı patlatmıştı. İngilizce hocası delirmişti, kadın bağıra çağıra disipline götürdü bizi. Ondan beri hiç kopya çekmedim. Ortaokul arkadaşlarımla hâlen oyun oynuyoruz.

8. sınıfta çok kafa bir sosyal hocası vardı kendisini de çok severdik vallahi ama deli gibi zor yapıyordu sınavları. Allah'tan hocamız manzara izlemeyi çok seviyordu da sürekli camdan bakardı o sırada hep arkadaşımın kağıdına bakıp direkt takır takır geçirirdim hepsini kendime :D

Herkesin illa 1 kere yaptığı şey kopya çekmek hatta ben biraz az dozunu kaçırıyorum (neyse) kopya çekme anınız varsa yazar mısınız?

Ben başlıyorum:
8.sınıfım tabii hoca klasik yapacak (nedenini bilmiyorum) cevap kağıdını bize verdi bunlar çıkacak dedi tabii ki ben çalışmadım ve son saat(sınava) sıraya gözüme ne zor gelirse yazdım. Sınava girdik hoca ne hikmetse sadece benim tarafımdan geçiyor, çekmeye çekemiyorum. Neyse öğretmen masasına geçti ben dedim tamam işim rahat her şeyi kağıda geçirdim zil çalınca her şeyi temizledim kimsenin haberi de olmadı (ve sınavdan 72 aldım: Q ). Sizinkinleri alalım.

10. Sınıfta kopya çekerken (kopyayı kağıdın altına koymuştum.) Hoca sınav kağıtlarını bir anda toplamaya başladı ve yanıma gelip beni bekledi. Hocam az bekleyin dedim. Ama nasıl korkuyorum yani orada gözümden yaş gelecek neredeyse. Dedim hocam arkadaşları kontrol edin ben veririm diye. Hoca yok ben beklerim dedi. Korkum daha da artarken arkadan çocuk hocam çıkalım mı dedi. Hoca bakarken ben kağıdı alttan çekip cebime koydum. Ondan sonra kağıdı Hoca verdim. Hocaya sonra birkaç soru sordum. Allah'tan anlamadı. Ya da anladı ama acıdı. :)

Herkesin illa 1 kere yaptığı şey kopya çekmek hatta ben biraz az dozunu kaçırıyorum (neyse) kopya çekme anınız varsa yazar mısınız?

Ben başlıyorum:
8.sınıfım tabii hoca klasik yapacak (nedenini bilmiyorum) cevap kağıdını bize verdi bunlar çıkacak dedi tabii ki ben çalışmadım ve son saat(sınava) sıraya gözüme ne zor gelirse yazdım. Sınava girdik hoca ne hikmetse sadece benim tarafımdan geçiyor, çekmeye çekemiyorum. Neyse öğretmen masasına geçti ben dedim tamam işim rahat her şeyi kağıda geçirdim zil çalınca her şeyi temizledim kimsenin haberi de olmadı (ve sınavdan 72 aldım: Q ). Sizinkinleri alalım.

2 seneden beri okulda futbolcu numaraları ile mesela birisi 1 soru da takıldı ise cevabı 5 ise
Muslera puyol diyorduk hiçbir hoca anlamıyordu bütün sınavlardan 70 üstü aldık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı