Korku oyunlari ile aranız nasıl?

Paul Walker

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2021
Mesajlar
5.340
Makaleler
2
Çözümler
17
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet korku oyunları ile aranız nasıl? Zevk alir misiniz? Korkuya gerilimde katılabilir. Ben hiç oynayamam filmi olsa neyse bir kere gelir iki kere oyunda hiç durmadan karşıma gelen şeyler kafayı yedirtir bana. Geçenlerde prey oynarken bile küçük gerilimleri beni korkuttu, tabii sïkıldigim için silmiştim. Kısaca ben sevmiyorum. Yeni çıkacak Outlast'ı verseler oynamam o kadar. Ama izlemesi güzel.
 
Oynamaktan nefret ederim. Ama izlemeyi çok oyunculu ise severim. Yalnız başına korkan biri yerine bir sürü kişiyi izlemek daha güzel.
 
Gerilmekten zevk almıyorum. Dolayısıyla korku oyunlarını tercih etmem.
Korku ile gerilimi ayrı tutmak lazım. Aniden bir şey çıkınca korkmuş değil, anlık refleks vermiş olursunuz.

Korku şudur; bir film izlersiniz, 1 hafta tuvalete zor gidersiniz. Cinli minli filmler beni korkutuyor.
 
Bayılırım ancak CO-OP ise.
 
Korku oyunlarında tek kişi oynadığım sürece inanılmaz korkarım. Hatta yanımda biri yokken oyuna girmeye bile cürret edemem. Ancak yanımda dayanacağım biri olduğu zaman inanılmaz bir korku oyunu, korku filmiyle ilgilenme hissi geliyor. İnanılmaz keyif alıyorum korktuğum zaman yanımdakiyle. İzlemeye de bayılırım. :D Gerilim duygusu olunca da inanılmaz stres oluyorum. Yani kısacası yanımda biri oldukça keyifli olur. Oyun da kaliteli olduktan sonra.
 
Bir yayıncının korku oyunu oynamasını izlemeyi seviyorum. Kendim oynarken tırsıyorum. Outlast oynadım sadece. Ama gerçekten güzel bir korku oyunu. Akıl hastanesinde geçmesi sebebiyle seviyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı