Korsan içerikte kul hakkındaki çelişki

Zibildak

Hectopat
Warez bir sitede denk geldi. Kullanıcı warez indirmek istediği materyali linkin kırık olması nedeni ile topa tutuyor. Site sahibine şunları söylüyor; "15 dk indirmeye uğraşıyorum. Linkiniz bozuk. Size hakkımı helal etmiyorum. İnşallah korona olur da geberir gidersiniz" :) okuyunca bana komık geldı. Kafa nasıl işliyor, siz düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazıları oyun denen şeylerin normalde para karşılığında alındığını unutabiliyor.
Tıpkı filmleri internetteki sitelerden ücretsiz olarak izlemeye alışmamız gibi.
Hocam ama Türkiye'de yoksa napalım ki? Zamanında çekilmiş sadece sinemada yayınlanmış. Ayrıca evet izliyorum internetten. :D

Adobe programları ve 2003 çıkışlı oyunun 90 pound olması nedeniyle korsan kullandığım için utanmayıp dinciye sordum ve günahtır dedi.

Yabancıların sitelerinde milyar kere reklam çıkıyor hocam.
Bazı Türkçe kaynaklar güzel.
Töbe diyin hocam.. Naptınız ya? Tamam yabancı kaynaklarında dandikleri var ama lütfen yani.. Elbet iyi TR kaynak vardır ama kütüphane olarak yabancı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı