Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Korsan kullanıyorum. Başkalarının kullanmasına karşıyım 😊

Şimdi şöyle bir şey var. Param olsa parası neyse veririm. Param olmadığı için kullanamayacak olmamla, korsan kullanmayı tercih etmek o firmadan bir şey götürmeyecektir. Sonuçta bu dijital bir ürün. Ben korsan kullanınca o firmaların ürün sayısı azalmayacak. O firmalar için asıl sıkıntı parası olduğu halde korsan kullanan kitle. Ben parasını istesem de veremem zaten. Sayısı azalmayacak ürünlerini kullanıyor olmam onları kötü etkilemeyecektir.

Korsan CS 1.6 kullanıyorum gerisi orijinal bazen çok canım GTA San Andreas istiyor o da korsan indiriyorum gerisi dediğim gibi orijinal.

Çok kullanırım. Çünkü evdekiler 10 liralık oyuna laf yapıyorlar oyuna para verilir mi diye.

Ama şunu da bilin ki korsan oyunlar olmasaydı her firma şu anki kadar büyük olmazdı. Bağımsız yapımcıların bazıları da daha az para kazanabilirdi. Çünkü birçoğumuz oyunu almadan önce korsan oynayıp, zamanı gelince orijinal alıyoruz.

Kullanmıyorum ancak kullananlara karışmıyorum. Emek hırsızlığı olduğunu düşünmüyorum çünkü firmalar milyarları götürüyorlar ancak indie dev oyunları olsun, 1 2 kişinin emek vererek yaptığı oyunlar olsun bunların korsanına karşıyım. EA Ubisoft'u odasından oyun yapan genç ile aynı teraziye koymak mantıklı gelmiyor.

Emek hırsızlığı ayrıca kullananların çoğunun kaybedecek bir şeyi yok bence. Banka hesapların da 10 bin dolar vs gezsin bakalım kullanıyorlar mı? :) korsan kullananların 10 bin dolarının olacağını düşünüyorum da ayrı konu.

Game Pass ve Youtube sayesinde kullanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı