Korsan oyun kullanmıyorum, orijinalini alıyorum. Ama orijinal oyun alanlara enayi gözüyle bakılması da sinir bozucu tabii ki.
Korsan zevk vermiyor orijinal daha zevkli.
Ne farkının olduğunu sorabilir miyim? Param oldukca orijinal alırım.
Hocam psikolojik ve aynı oyunun korsan ve orijinal versiyonunu oynayın orijinal daha fazla keyif verir.
Korsan oyun kullanıyor musunuz? Hem ankette oylayabilir hem de yorum olarak görüşünüzü belirtebilirsiniz. Karşılıklı polemik yaratmadan tartışabiliriz. Şu an doların geldiği seviyeyi düşünürsek forum ahalisinin görüşlerini merak ediyorum.
Hocam Türkiye gibi bir yerde kullanılmasının bence bir sakıncası yoktur çünkü bir oyuna asgari ücretin yarısını vermek saçmadır kullanmıyorum kullananada saygım sonsuzdur yinede emek hırsızlığı.Korsan oyun kullanıyor musunuz? Hem ankette oylayabilir hem de yorum olarak görüşünüzü belirtebilirsiniz. Karşılıklı polemik yaratmadan tartışabiliriz. Şu an doların geldiği seviyeyi düşünürsek forum ahalisinin görüşlerini merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.