Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    1.166
Aslında çok değil ama orijinal oyunum olursa en az 80 TL ya da 25 TL'den aşağı olur. Garry's Mod Orijinal'i var bende. Ama San Andreas falan korsan. Eskiden çalınan PS4'de çatır çutur GTA falan oynardım. Ama Türkiye'de oyunlar pahalı. Bundan dolayı korsana geçtim. Şu an karşıma hiç virüs çıkmadı. Ama kim bilir belki de çıkar :)
 
Ben mecbur olduğum oyunlarda kullanıyorum. Eski oyunlarda mesela. Fifa 07, Nfs U2 gibi oyunlar crackli hâli var. Ayrıca fiyatı aşırı yüksek birkaç oyun var. Warcraft 3 ve bir yarış oyunu vardı. Circuit super stardı ismi galiba. Fiyatı 100 liranın üzerinde ama oyun 1 gb kadar bir şey. İnsan acıyor o parayı vermeye. Korsan indirip bakmıştım. Onun haricinde ulaşılabilir oyunları korsan oynamaya karşıyım. Fiyat abartı olmayacak ve ulaşılabilir olacak.
 
Neredeyse her oyunda SJW, güçlü kadın, siyahi, LGBTİ propagandaları yapılıp bunca zaman onlara para kazandırmış olan biz ''erkek'' oyuncu kitlesine arkasını dönüp SJW kitleye özel işler yapıyorlar. Koskoca GTA'da bile bunu yaptılar, cinsiyetçi espirilerin tamamını kaldırdılar ve SJW'leştirdiler. Kadın karakter eklediler ve muhtemelen kadın karakter biseksüel yada lezbiyen olacak, aynı zamanda erkek karakterleri tek yumrukta indirecek veyahut baş edebilecek bir karakter olacak. Bu yüzden daha da para kazandırmak istemiyorum bunlara.
 
Son düzenleme:
Neredeyse her oyunda SJW, güçlü kadın, siyahi, LGBTİ propagandaları yapılıp bunca zaman onlara para kazandırmış olan biz ''erkek'' oyuncu kitlesine arkasını dönüm SJW kitleye özel işler yapıyorlar. Koskoca GTA'da bile bunu yaptılar, cinsiyetçi espirilerin tamamını kaldırdılar ve SJW'leştirdiler. Kadın karakter eklediler ve muhtemelen kadın karakter biseksüel yada lezbiyen olacak, aynı zamanda erkek karakterleri tek yumrukta indirecek veyahut baş edebilecek bir karakter olacak. Bu yüzden daha da para kazandırmak istemiyorum bunlara.

Farklı bir bakış açısı ama bunu yapmayan oyun firmalarının bile oyunlarını satın almamak için bir sürü sebep var zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı