Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    1.168
Kullanıyorum ama parası olanın kullanmasını önermiyorum ben gibi 16 yaşında ya da yaş önemli değil düzenli geliri olmayan çalışmayan birinin zar zor bilgisayar sahibi olup üzerine oyunlara yüzlerce lira vermesi mümkün değil.
 
Satılmayan oyunlara meciburiyetten korsan indiriyorum. Satılan oyunları da indiririm de tek sebebi virüs :D Virüsten korktuğum için satın alıyorum.
 
Steam'den kalkan oyunları oynamak için korsan kullanırım sadece korsana karşıyım ama forumda bazıları korsan oynayan kişilere sanki dünyadaki tüm suçları işlemiş gibi davranıyorlar.
 
Bütün oyunlarım Steam ve Epic Games'ten. Bir de Riot oyunları League of Legends ve Valorant. Başka bir yerden oyun oynamıyorum. Yani artık korsan kullanmıyorum. Kullananada karşı değilim.
 
Almaya gücün yetmesine rağmen korsan kullanıyorsan karşıyım. Ama gücün yetmiyorsa karşı değilim. Ben bile bu tarz oyunları korsan oynuyorum :D
 
Eskiden bayağı kullanıyordum ama şu an en basit şeyi bile orijinal kullanıyorum. Korsandan hiçbir sorun yaşamadım zamanında hatta orijinal korsan karışık bile kullandım ama yine de tamamıyla orijinal almak için o kadar para bayıldıktan sonra korsan kullanmaya gelemiyorsun ve daha fazla harcıyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı