Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Korsan oyun kullanıyor musunuz? Hem ankette oylayabilir hem de yorum olarak görüşünüzü belirtebilirsiniz. Karşılıklı polemik yaratmadan tartışabiliriz. Şu an doların geldiği seviyeyi düşünürsek forum ahalisinin görüşlerini merak ediyorum.
Ülkemizde oyunlar pahallı ama yinede avrupa ve amerikaya göre ucuz. Ben şahsen korsana karşıyım. Misal steamda oyun 1000 tl epic te 100 tl, bizim bazı çok bilmiş, parası çok olanda az olanda bazen diyorlarki epicten oyun almam die. İyi o zaman 900 tl fazla ver steamdan al. Korsan indirenler yüzünden belkide çoğu oyuna hepimizin şikayet ettiği türkçe dil desteği gelmiyor. Korsan indirenler olmasa gidip para verip alsalar belkide çoğu oyuna türkçe dil desteği gelecek, ayrıca birde şöyle düşünelim. Bir oyun yapmak için yüzlerce mühendis çalışıyor, milyonlarca, on milyonlarca ve bazıları yüzlerce milyon dolar para harcanıyor ve biz bu yapılan masrafa göre çok cüzi bir miktar bedel ödeyip sahip oluyoruz. Yani verdiğimiz cüzi paraya aslında milyonlarca dolar alıyoruz. Birde böyle bakmak lazım bence.

Oyunlar 500-600 lira olduğu sürece evet. Çıkmış bir oyunu 5-6 ay sonra anca oynayabilmek yerine direk çıktığından birkaç hafta sonra Torrent indiririm daha iyi.

Korsan oyun kullanıyor musunuz? Hem ankette oylayabilir hem de yorum olarak görüşünüzü belirtebilirsiniz. Karşılıklı polemik yaratmadan tartışabiliriz. Şu an doların geldiği seviyeyi düşünürsek forum ahalisinin görüşlerini merak ediyorum.
Kullanmıyorum. ( Ama herşey çok pahalı o yola girecez gibi)

Korsan oyun kullanmıyorum kullanana da karşıyım, paran yoksa oynama. Emek hırsızlığı yapma.

Emek hırsızlığımı daha PC'yi zor toplamış ortalama gelirli bir ailenin çocuğunun yeni çıkan bir oyuna 2000TL vermesi kolaymı ?

Son düzenleme:
Maalesef kullanıyorum. Kesin beğendiğim dediğim oyunlardan birkaçını Steam indirimlerinde satın alıyorum. Ama artık indirimler bile fazla geliyor ve daha da gelecek. Karşıyım desem yalan olur sanırım. Oyunlar çok pahalı artık. Bizi bu hale getirenlerin hayatı daha kötü olur umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı