Korsan oyun kullanmak istemiyorum

Elinden 57TL'yi geri alabildiğine göre daha ilk okul dönemlerindesin, öyle anladım.
Babanla aşık atamazsın, sözün dinlenir bir yaşa gelene kadar, inatlaşma Epic Games ve Steam'ın verdiği ücretsiz oyunları oyna, baban bu işlerden bu kadar anlıyorsa ücretsiz oyunları zaten biliyordur. Zaten bedava olan oyunu illa korsan indir demez. Bir süre sonra çikolata cips parasını aşmayan oyunları, yani 3 5 10 TL'lik oyunları da arada alırsın.

Hocam yarın liseye geçiyorum.

Arkadaşlar ben hiç crack, korsan oyun ya da uygulama kullanmak istemiyorum. Birkaç kere virüs girdi bilgisayara hem de emek hırsızlığı yapıyoruz. Her şeyi orijinal kullanmak istiyorum fakat ailem bir oyun için para verince korsan indir diyor. Kullandığım Windows'u etkinleştirmek için 20₺'lik OEM key almak yerine KMSpico kullanıyor. Neyse ki ben CMD'den etkinleştirerek bu sorunu hallettim. Babama diyorum neden almıyoruz diye OEM keylerden babam onları da korsan Windows etkinleştiren uygulamalardan alıyorlar diyorlar. Sinir krizi geçiriyorum ama hiçbir şey söyleyemiyorum. En sevdiğim oyun 10₺ ye düşmüş onu alalım diyorum oyuna para yatırmak kumardır diyor. Babam bana 60₺ harçlık vermişti. Bakın sadece 3₺ ye bir tane Steam'den indirimdeyken Portal 2 aldım ona bile kızdı elimde kalan 57₺'yide elimden alıp okul başlayana kadar para vermeyeceğini söyledi. Artık crack değil orijinal kullanmak istiyorum ama durum çok vahim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben gizli alıyorum. Çünkü oyuna vereceğin parayı git gez diyorlar.

Babanla konuş. Bir oyun fiyat sınırlaması getirtin mesela ay da 50 ₺ gibi gibi, bunu da kabul etmezse git bir yerden İninal çıkart sonra da babandan 5'er 5'er para araklamaya başlarsın. Papara demememin sebebi Papara'yı çıkartamıyorsun senin evine yolluyorlar ve baban evde iken gelirse daha büyük sıkıntılar olabilir PC yasaklamak gibi çünkü ben de yaşıyorum. Okullar açılıyor okul harçlığından 5 TL ile ininal alıp diğer tüm harçlıkların ile oyun alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı