Nasıl destek var? Anlamadım (Forumda yeniyim)Forumda 800 TL ve üzerilerde destek var, satışı olmayan oyunlarında var dostum. Sen oynama en iyisi.
Nasıl destek var? Anlamadım (Forumda yeniyim)Forumda 800 TL ve üzerilerde destek var, satışı olmayan oyunlarında var dostum. Sen oynama en iyisi.
Hevesin kırılmasın. Bir şeyler yapmak istemişsin, ben anlıyorum seni. Arkadaşlar biraz takılmış sana gücenme.Hocam bende güvenli yerden korsan indirmesini biliyorum. Sadece insanların bilgilenmesini istedim.
Ben oyunİndİrvİp gİbİ sİteler kullanıyorum bİldİğİnİz güzel vİrüssüz sİteler varsa soylersenİz sevİnİrİm.
Özelden atabilir misiniz hocam?Site ismi verebiliyor muyum ki ? Ban yemeyim.
Korsan link değil. Faydalı olur umarım. Steamrip en güvenilirler ve kullanılanlarından biri. Kullanacaksanız Internet Download Manager ve Ublock Origin eklentisi ile kullanın.Ben oyunindirvip gibi siteler kullanıyorum bildiğiniz güzel virüssüz siteler varsa soylerseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.