- Makaleler
- 1
Normal bir insan olmadığımın farkındayım bu yüzden karşılaştırmak doğru olmayacak; 12 yaşımdayken ilk PC'mi tamamen kendi başıma toplamıştım.17 yaşında bilmemesi normal bence.
Normal bir insan olmadığımın farkındayım bu yüzden karşılaştırmak doğru olmayacak; 12 yaşımdayken ilk PC'mi tamamen kendi başıma toplamıştım.17 yaşında bilmemesi normal bence.
17 yaşında bilmemesi normal bence.
Siz...Bir...Systemborn'sunuz...Normal bir insan olmadığımın farkındayım bu yüzden karşılaştırmak doğru olmayacak; 12 yaşımdayken ilk PC'mi tamamen kendi başıma toplamıştım.
Arkadaşınızsa bilemem, aslında siz söyleyince cidden garip geldi17 yaşına kadar oyun oynayacağım ve ekran kartı ne onu bile bilmeyeceğim... İyiymiş. Bir de sürekli ne yaptığımı biliyor insan hiç yoksa muhabbetlerimden bir şey öğrenir değil mi![]()
Fus, Ro, Dah!Siz...Bir...Systemborn'sunuz...
Ben 16 yaşındayım ve birçok bileşeni biliyorum. Hatta bir keresinde Windows'un önyükleyicisini onarmıştım17 yaşında bilmemesi normal bence.
Aa, bu ben.O da iyiymiş. Bir arkadaşım da 2 GB RAM bilgisayara Windows 10 64 biti iso dosyasındaki setup ile kurmuştu. Ertesi gün aradı ben ne yapacağım diye çıldırıyordu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.