#KotayıKaldır - Salgın Sebebiyle Operatörlerin Kotaları Kaldırması Kampanyası

Romanya da erasmus yapıyordum. Mecbur geri döndüm orada da her yeri kapattılar. Fakat bahsedeceğim şey bu değil. Yıl olmuş 2020 4.5 g getirdik dediler kotalar hala aynı. Romanya da aylık 40 Türk lirasına 280 GB internet paketim vardı. Kusura bakmasınlar ama kimseyi kandırmasınlar artık. Bıkmadılar yalan söylemekten tek gayeleri para kazanmak. 2020 yılında 4 GB 8 GB gibi paketler nedir akıl almaz bir durum. Bununla ilgili de bir şeyler yapmak lazım.
 
Bunu bizim yazmamız gererkmiyor, ayrıca zorla güzellik olmaz diyorum.Ülkeden belli bir maddi kar elde eden bu firmalar insanların zor gününde yanında olduklarını göstermek için kendileri yapmalı bunu.
 
Bazı operatörler ek kota tanımlaması uygulaması yaptı. Kampanya başlangıcından kısa süre sonra altyapısıyla ilgili açıklama yapanlar da var. Özetle bu tarz istekleri ne kadar paylaşırsanız o kadar yararlı olacaktır.
 
Bence, mobil tarifelerin tutarlarında bir indirime gidilmeli bu süreç boyunca.
Sabit internet olarak Türk Telekom kullanan kaldı mı?
Dolandırıldığımı düşündüğüm andan itibaren TürkNet'e geçiş yaptım.
 
Bence kotayı kaldırmak büyük hata olur. Şuan dahi internette ciddi yavaşlama var. Akşamları daha da artıyor. Önceden böyle değildi, bu olaylar başlayınca sıkıntı başladı. Millet evinde mecburiyetten interneti sömürüyor. Bir kaç haftaya zaten sokağa çıkma yasağı ilan edilecek o zaman daha da kötü olacak. Şu şartlarda kotayı kaldırsan, altyapımız kaldırmaz. ADSL ve VDSL için konuşuyorum tabi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı