Kripto paraların geleceğini nasıl yorumluyorsunuz?

Hiç belli olmaz hocam kumar gibi bir durum.
Valla aslında kumarı yaratan kaldıraç piyasa. Kaldıraç yapmadığın sürece sıkıntı yok. Elbette insan gelecek gördüğü şeye yatırım yapmalı. Gelecek olmadığını düşünüyorsan yatırım yapmanın bir anlamı kalmaz. Popülerlikten faydalanıp vur-geç mantığında yatırım yapacaksan o başka da, gerçekten hayatın içinde daha fazla yer alacağını düşünüp, pratikte de değerleneceğini düşünüp alan kişiler bana kalırsa kumar oynamıyorlar. Araştırınca projeler güzel noktalara değiniyor, güzel sorunlara çözüm buluyorlar.

Hocam. Buradaki söylenenler yatırım tavsiyesi olmuyor mu?
Yatırım tavsiyesi vermek ciddi suçtur. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsak mesajları raporlamaktan çekinmeyelim. Şu ana kadar yatırım tavsiyesi veren olmadı gibi. :)
 
Çok saçma bulduğum para birimi, gelecek hakkında ise en fazla 10-15 yıl daha popülerliği devam eder. Ülkeler kendi dijital para birimlerine geçtikleri zaman ortadan tamamen kalkabilir.
Ülkelerin elbette dijital para birimleri olabilir ama kripto paraların birer proje olduğu unutulmamalı. Yapay zeka, Web3.0, Metaverse gibi projeler ülkelerin ötesinde bence. Her projenin kendi değeri, kendi kullanım alanı olacaktır muhakkak.
 
VCler olduğu sürece bir iki tanesi dışında hep çöp olarak kalacak.
VC nedir?

Benim kripto para yatırımlarımda en tedirgin olduğum nokta aşırı volatil olması. Yani evet güveniyorum, ileride daha iyi yerlere geleceğini şahsen düşündüğüm için yatırım yapıyorum düzenli olarak ama hiçbir sınır yok, fiyatlar haberlere göre aşırı oynak hareket ediyor bu hoşuma gitmiyor çoğu zaman. Parasal anlamda hep aşırı garantici takılan biri olarak anlık hareketlere karşı (düşüş ve yükseliş dahil) psikolojimi sağlam tutmakta zorlanıyorum. 🤣
 

Geri
Yukarı