KRNL Exploit virüs mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben örnek verdim kardeşim istediğim konuyu açarım sana ne?

Hocam savunmuyorum yanlış anlamayın, fakat KRNL 3 saatte bir falan duruyor ve çalıştırmak için key lazım. Keyi de sitesinden 5 reklam izleyerek alıyorsunuz yani para kazanıyorlar.
Virüs olmaması anlamına gelmez bu. Sonuçta internette bir çok virüs olduğuna dair bilgiler bulunuyor. Bilgisayarınızın gg olmasını istemiyorsanız indirmeyin bence.

Ben örnek verdim kardeşim istediğim konuyu açarım sana ne?

Hocam savunmuyorum yanlış anlamayın, fakat KRNL 3 saatte bir falan duruyor ve çalıştırmak için key lazım. Keyi de sitesinden 5 reklam izleyerek alıyorsunuz yani para kazanıyorlar.
Böyle hile programları yapan adamlara para kazandırıyorsun. Bunuda düşünmen lazım.

Virüs olmaması anlamına gelmez bu. Sonuçta internette birçok virüs olduğuna dair bilgiler bulunuyor. Bilgisayarınızın GG olmasını istemiyorsanız indirmeyin bence.

Hocam Technopat'ta açılan her konuda virüs denmiş fakat yabancı kaynaklarda false positive ve virüs değil yazmışlar. False positive ne demek?

Mining yapıyor arka planda yani mining virüsü.

Ben kendi exploitimi kodladım rahatım vallahi :D

Hile yükleyince sizce oyunun ne zevki kalacak? Sürekli hilecilere söven biz değilmiyiz. O kişilerin arasın da siz de olmayın. Hile kullanmak etik değildir. Virüslü olsa da olmasa da hile kullanmazın doğru değil.

Ben hayatım boyunca oyunlar da hile kullanmadım ve kullanmayacağım. Gta hilesi dışında tabii ki. :D

En fazla "funnymagnet" hilesini kullanmışımdır. 😉

Hile yükleyince sizce oyunun ne zevki kalacak? Sürekli hilecilere söven biz değilmiyiz. O kişilerin arasın da siz de olmayın. Hile kullanmak etik değildir. Virüslü olsa da olmasa da hile kullanmazın doğru değil.

Ben hayatım boyunca oyunlar da hile kullanmadım ve kullanmayacağım. Gta hilesi dışında tabii ki. :D

En fazla "funnymagnet" hilesini kullanmışımdır. 😉
Hocam para kasıyor sadece başkalarına zararı yok bu hilenin.

Mining yapıyor arka planda yani mining virüsü.

Ben kendi exploitimi kodladım rahatım vallahi :D
Bu arkadaş haklı ve daha mantıklı. Çok bilgiliyseniz ve sabrınız varsa adam gibi yazarsınız.

Eğer hileyi çok kullanmak istiyorsanız, test, deneme veya iyi amaçlarla kullanın. Ama tavsiyem kullanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı