KRNL Exploit virüs mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen niye böyle agresif bir üslupla konuşuyorsun onu açıklar mısın rica etsem?
Bitdefender tespit etmiş. Yüklemenizi tavsiye etmem illa benim kuzenime sorun yok bende deneyeceğim derseniz arkada Bitdefender açık olsun.

Son düzenleme:
Bitdefender tespit etmemiş sorun olacağını sanmıyorum. Bunu KRNL'yi kurarken arkada Kaspersky veya Bitdefender açık olsun. İlk kullanırken bir iki gün boyunca arkada Kaspersky veya Bitdefender açık olsun tespit etmezlerse virüs yoktur.
Hocam görmüyormusunuz koskocaman yazıyor orda "TROJAN" diye. Bitdefender theta temiz bulmuş o ney bilmiyorum ama normal bitdefender trojan bulmuş.

Krnl.exe, sizin izniniz olmadan elektronik para kazmak için kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını
Kullanan bir Trojan Miner Para Madencisidir. Monero, Bitcoin, DarkCoin veya Ethereum olabilir.

Krnl exploit nedir yazınca böyle bir yazı çıkıyor. :) İndirmemek de fayda var.

Ayrıca şöyle bir yazı daha var:

Krnl.exe işlemi, CPU'nuzun gücünün% 70'inden fazlasını ve ayrıca grafik kartı kaynaklarını kullanacaktır. Krnl.exe kendini birkaç kez yeniden yükleyebilir​

Ben de Görev Yöneticisi'nden baktım Fluxus(krnl gibi farklı bir exploit) %20 CPU Tüketiyor. Muhtemelen exploitler sizin dediğinizi yapıyor ve bilgisayarın BIOS'una da sızarak format atsanız bile sistemde kalıcılık sağlıyor.

Bilgisayarda mavi ekran hataları oluşmaya başlayabilir!(Bende oldu ve 3 kez exploit yükleyip PC'mi onardım, aynı sonuç)

PC'nizi onarmak için bilgisayarınızı vidalarını sökün ve açın, sonra BIOS pilini ve bataryayı çıkarıp minimum 5 dk bekleyin, Garantiye almak istiyorsanız istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz.
BU KADAR BASİT!
Ama bir daha indirmeyin bilgisayarınız eskiyebilir hileden.
TÜM EXPLOİTLER VİRÜSTÜR!!!

Son düzenleme:
ben eski laptopumda cok kullanırdım bunu birşey olmamıştı ama şimdi yeni pc aldım kullanmaya korkuyom.

Hocam görmüyor musunuz koskocaman yazıyor orada "trojan" diye. BitDefender theta temiz bulmuş o ne bilmiyorum ama normal BitDefender trojan bulmuş.

Windows 11'deki Microsoft Defender virüs demiyor ama SmartScreen neyse ki virüs diyor.

Ben eski laptopumda cok kullanırdım bunu bir şey olmamıştı ama şimdi yeni PC aldım kullanmaya korkuyorum.

Eskiden pek bozmuyordu. Yavaşlatıyordu!
Hile açamamak çok sıkıcı, ben böyle dediğime rağmen hile açasım geliyor cidden çok eğlenceli ama virüs.
):

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'deki Microsoft Defender virüs demiyor ama SmartScreen neyse ki virüs diyor.

Eskiden pek bozmuyordu. Yavaşlatıyordu!
Hile açamamak çok sıkıcı, ben böyle dediğime rağmen hile açasım geliyor cidden çok eğlenceli ama virüs.
):
benimde hile açasım geliyor ama açmıyorum.

Ben hep yanıma tornavida alıyorum hile açarken.😂😂😂😂😂
USB format için
Bilgisayarın içine ettikten sonra da format atıyorum sonra tornavidayla bilgisayarımı söküyorum ve BIOS pilini ve bataryayı çıkarıp 5 dk bekliyom ve geri takıyorum.Her hile indirdiğimde döngü devam ediyor 3 saatte BIOS'a giren virüsü 5 saatte temizliyorum.😂😂😂😂😂
benimde hile açasım geliyor ama açmıyorum.
Benim taktiğimle hile açabilirsin.Ama biraz zahmetli bir iş o kadar.😂😂😂😂😂

Belki var da bilmiyor? Hiç bir hile programı güvenilir olmaz. Millet babasının hayrına öyle hile yazmaz.

Kesinlikle indirilmemesi lazım.
Krnl Key sistemi kullanıyor
Krnl'de key almak için belirli sitelerden reklam izliyorsun sonra key alıp hileyi aktif ediyorsun
Adamlar reklamlardan para kazanıyo.
Bu olayıda çoğu bedava hileler kullanıyo.

Krnl Key sistemi kullanıyor
Krnl'de key almak için belirli sitelerden reklam izliyorsun sonra key alıp hileyi aktif ediyorsun
Adamlar reklamlardan para kazanıyo.
Bu olayıda çoğu bedava hileler kullanıyo.
Ben bilgisayarıma krnl indirdim ve biraz garip oldu PC.%70 virüs diyorum ben.(ama olmayabilirde)

Biraz yavaşlık var gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı