Küçük kardeşin Roblox aşkı için ne yapılabilir?

Roblox'a talep edince siliyor ve ayrıca ben sanal makineden Valorant oynamışligim var ne alaka.

Hocam şöyle diline düşen başka bir oyun yok mu? Mesela bir ara herkesin dilinde GTA 5 vardı. Gidin ballandıra ballandıra anlatın, siz oynayın en sonunda 'bu neymiş' deyip bir bakar bence.

Yok kardeş GTA 5 de yüklü gidip Roblox GTA 5 benzeri oyunlar oynuyor.

2020'de denemiştim Vbox'da VRAM hatası vermişti şu an olmayabilir bilmiyorum.

Bilmiyorum daha geçen hafta 2. HDD'ye sanal Mac kurup birkaç Lol gibi bir oyun oynamistim.

Yeni işten gelmiştim parks gitti sanıyordum sağ kolu kırılmış babamla hastaneye gitmiş artık oynayamaz sorun çözüldü.

6 yaşımdan beri Roblox oynuyordum 12 yaşıma geldim sıkmaya başladı ve her gün Max 30 dk giriyorum.

Hosts dosyasına sanal makine indirme sitelerini falan ekleyin sanal makine indiremesinler.

Ona kagit Robux'lar yap, cunku kardesler bobughs cok sever. Roblox oynamadigi her gun icin ona 10 kagit Robux teklif et. Sonra aktif edersin de. Ancak aktif etmek icin sart 10000 Robux olsun.

O çocuk nereden bilsin vm hocam.

Sana da bilgisayarı yasaklayalım. Roblox'ta güzel oyun da var, Apeirophobia gibi. Bırak oynasın.

Bilgisayarı sakla bence xd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…